|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gene
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 7:21 am Předmět: moja kletka, prva verzia |
|
|
este musim spajchlit tie male somariny kde sa odklada cinka a vzadu to spojim pasovinou, ale uz to mozem pouzivat aspon ako stojan na drepy
zaroven niekolkonasobne dakujem femorisovi a cizovi za konzultacie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
|
| nahoru |
|
 |
gene
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:07 pm Předmět: kletka prva verzia |
|
|
na drobnostach sa pracuje, uz vim zvarat slusnu husenicu :-)
dure som si dal vyrezat lejzrom, vyzera to celkom dobre, akurat ze tam je moznost odchylky pol milimetra, tak som musel trosku pilnikovat
|
|
| nahoru |
|
 |
catarsa

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:11 pm Předmět: Re: kletka prva verzia |
|
|
| gene napsal: | na drobnostach sa pracuje, uz vim zvarat slusnu husenicu :-)
dure som si dal vyrezat lejzrom, vyzera to celkom dobre, akurat ze tam je moznost odchylky pol milimetra, tak som musel trosku pilnikovat |
Dost dobrý! Akorát ta židle - to je mazec kulisa - úplně slyším, jak to vrže po té podlaze
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
Taky už jsem rozjel takovou přípravu na domácí posilovnu, místa dost, ale koukám, že hlavní problém co se financí týče budou kotouče  20kilo železa ve sběrně za 20,- a 20kg kotouč za 1200,- + omg  dpc muže mi někdo vysvětlit, co na tom stojí 1000,- nalít železo do formy a vydloupnout, navíc když se to bouchá ve velkym
Asi dopadnu jak ten borec co si tam navařil ty pneumatiky s diskem
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Taky už jsem rozjel takovou přípravu na domácí posilovnu, místa dost, ale koukám, že hlavní problém co se financí týče budou kotouče 20kilo železa ve sběrně za 20,- a 20kg kotouč za 1200,- + omg dpc muže mi někdo vysvětlit, co na tom stojí 1000,- nalít železo do formy a vydloupnout, navíc když se to bouchá ve velkym
Asi dopadnu jak ten borec co si tam navařil ty pneumatiky s diskem |
Pokud ti nevadí těch 30mm tak mrkni sem: http://www.zamecnictvi-stahla.cz/data/zavazi.htm
Mám od něj stojan,kotouče,osu a naprostá spokojenost. švadla odsud z fora má od něj snad půl posilovny _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
JJ už jsem na to koukal, ty od něj máš ty činky, že? Jsou v pohodě ty 20kg svařované a sypané závaží? já jestli to nějak nevadí to přesýpání v tom nebo je to v tom fixované? A odkud je? Abych pro to nemusel jet případně na druhej konec republiky.
nejsem žádnej lifter, stačí mi váhy okolo max. 100kg takže by to bylo v pohodě ta činka si myslim, cvičim s VČ dřep, MT a benč různé úhly.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
No mám od něj tu osu + kotouče. Jo jsou sypané, NEfixované, nijak mi to nevadí v ničem, akorát to občas trochu šustí vevnitř :D , ale to je tak vše. Ničemu to neva. Taky nejsu žádnej lifter, cvičím pro radost, s váhama a cvikama sem na tom podobně.
Jinak ten borec je ze Zruče nad Sázavou. Za nějaký ten peníz to i rozváží. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
Tak to asi zajdu taky do kovošrotu
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Pokud někdo shání kotouče,tak je dobré sledovat inzeráty na netu.Řekl bych,že co chvíli se objeví něco zajímavého ke koupi.
Dotaz na admina:je možné založit na fóru topic: KOUPĚ/PRODEJ ???
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
Můžete mi závidět  závaží si mohu odlít v práci.Jak se tu někso ptal,jak to může stát takové peníze tak kilo nejobyčnější litiny stojí kolem 24 korun za kilogram.Když se odlitek provede,dá se za takovou cenu prodat,pokud se nepovede a musí se vyzmetkovat,dá se odkoupit za cenu kolem 3 korun za kilogram (to je cena železa).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
mas kotouce z litiny ?  si zacvicis a ses jak kominik ne? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|