|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
tak to bude tezke, hlavne z jakeho pohledu je to focene
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BOSSHUGO

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
Labrada _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku |
tobys řekl dobře, kerka je totiž na druhý ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku |
tobys řekl dobře, kerka je totiž na druhý ruce | fakt to je von ? Dost mi pomohl ten retizek na krku , kterej nosil a celove mi to pripominalo Doriana btw dorian ma kerky na obou rukach na jedne kanadu a na druhe anglickeho bulldoga ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku |
tobys řekl dobře, kerka je totiž na druhý ruce | fakt to je von ? Dost mi pomohl ten retizek na krku , kterej nosil a celove mi to pripominalo Doriana btw dorian ma kerky na obou rukach na jedne kanadu a na druhe anglickeho bulldoga ... |
no ty vole, že jsem ho neumáznul
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku |
tobys řekl dobře, kerka je totiž na druhý ruce | fakt to je von ? Dost mi pomohl ten retizek na krku , kterej nosil a celove mi to pripominalo Doriana btw dorian ma kerky na obou rukach na jedne kanadu a na druhe anglickeho bulldoga ... |
no ty vole, že jsem ho neumáznul | musim uznat , ze sem dobrej , ze sem to uhad , nevim nevim , kdo jinej by se trefil
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | | rekl bych aj Dorian , ale nevidim kerku |
no ty vole, že jsem ho neumáznul | musim uznat , ze sem dobrej , ze sem to uhad , nevim nevim , kdo jinej by se trefil |
JSEŠ DOBREJ
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | |
proč jsi zakryl to logo Muscular Development????
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | |
proč jsi zakryl to logo Muscular Development???? | HA , to neni napis Development , kazdopadne sem zakryl i zavodni cislo m nevim , jestli to nejde nejak dohledat
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | je mi to jasny no , ty podvadis , vseci se divaj na tu postnutou fotku a premyslej , ale ty si to nejak zadas do databaze a vyjede ti fotka aj s xichtem . PODVODNIKU |
to nevíš, že je na to software? "mozek Jari ver.1.01"
si to někde stáhni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|