|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
C51
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| m.a.c.a napsal: | Zdravím ,
chci si objednat protein, ale nevím zda je dobrý, zda by mi pomohl k nějakym vysledkům :) ... jedná se o protein Clutch Whey Protein od výrobce Axis Labs.
Díky moc za odpovědi. |
Protein byl a bude vzdycky jenom protein. Pokud ti ho v bezne strave urcita cast chybi (a ono u vetsiny lidi chybi), tak prisun v podobe suplementu pomoci urcite muze. Ohledne konkretni znacky, Axis Labs je chutove v pohode, rozpousti se take dobre, tzn. jeho koupi nic nezkazis, muze ti jen pomoci.
|
|
| nahoru |
|
 |
m.a.c.a

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
okýý :) díky za radu ... ja si ho už objednal tak uvidim no:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
Zdravím, chci si koupit protein, už se tu o něm mluvilo : https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html
Jde mi o to, že mám na výběr mezi čokoládou a vanilkou, tak jestli byste mi někdo neporadil co je lepší :-) díky moc.... (vanilka mi normálně chutná víc, ale vím, že občas vanilka viděla vanilku jen z rychlíku :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Zdravím, chci si koupit protein, už se tu o něm mluvilo : https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html
Jde mi o to, že mám na výběr mezi čokoládou a vanilkou, tak jestli byste mi někdo neporadil co je lepší :-) díky moc.... (vanilka mi normálně chutná víc, ale vím, že občas vanilka viděla vanilku jen z rychlíku :D) |
Ty si kupuješ to velký balení?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Grimley napsal: | Zdravím, chci si koupit protein, už se tu o něm mluvilo : https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html
Jde mi o to, že mám na výběr mezi čokoládou a vanilkou, tak jestli byste mi někdo neporadil co je lepší :-) díky moc.... (vanilka mi normálně chutná víc, ale vím, že občas vanilka viděla vanilku jen z rychlíku :D) |
Ty si kupuješ to velký balení? |
jojo :D ještě před rokem, když jsem si kupoval gainery, tak to byly 5 kg kbeliky, takže jsem zvyklej na jednu příchuť po delší dobu:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cypy
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
čau já osobně bych nedoporučoval čokoládu byla to nejhorší příchuť proteinu co jsem zatím měl vůbec mi to nechutnalo a sladidlo se v tom proteinu ani nerozpustilo a občas si vypil malej kousek takže občas sladko na jazyku ale jinak podle mě hrůůůza
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
Já jen že tohle bych netipoval na dobrou chut (ikdyž nekterí sežerou i hovno když v tom bude bílkovina) a koupil si menší balení ale třeba se mýlím a je to skvelej protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Já jen že tohle bych netipoval na dobrou chut (ikdyž nekterí sežerou i hovno když v tom bude bílkovina) a koupil si menší balení ale třeba se mýlím a je to skvelej protein |
Ono pokud to nebude vyloženě hovno, tak to klidně sežeru /vypiju :D:D:D co se jídla/suplementů týče, sním/vypiju téměř cokoliv :D ... jde mi jen o to, jestli není ta vanilka vyloženě na poblití :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Jen aby to zas nebyla ojebávka, jak Dymatize.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Já jen vím že Mega pro je nejak spojený s ATP (jak už sem tu nekde zminoval) a to podle mnohých včetne me je napoblití ale sou tu i tací kterým chutná takže u tohodle moc nevíš do čeho deš
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Já jen vím že Mega pro je nejak spojený s ATP (jak už sem tu nekde zminoval) a to podle mnohých včetne me je napoblití ale sou tu i tací kterým chutná takže u tohodle moc nevíš do čeho deš |
Už jsem si to rozmyslel :D ale díky za rady :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz, je lepší si po posilce dát syrovátkový protein nebo vícesložkový obsahující kasein apod. díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
| zENTYE napsal: | Mám dotaz, je lepší si po posilce dát syrovátkový protein nebo vícesložkový obsahující kasein apod. díky za odpověď | nejlepší je dát si gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Thomas25 napsal: | | Jen aby to zas nebyla ojebávka, jak Dymatize. | co bylo s Dymatize?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|