PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Big Muscle napsal:
Thomas25 napsal:
Jen aby to zas nebyla ojebávka, jak Dymatize.
co bylo s Dymatize?

V podstatě nic ..... taková místní variace na dělání z komára velblouda
ale jak nektere osoby dokazi ty ostatni nakazit , ze Dymatize je to nehorsi z nejhorsich a treba Extrifit je best na trhu , neberte nic jineho nez extrifit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je opravdu ten Pharma Blend tak úžasný jak se o něm píše? Máte s ním někdo zkušenosti? Mě to spíš přijde jako takové reklamní okecávání ale je to jen prostě další z řady proteinů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted frcim na 5 ruznych proteinech najednou a musim rict, ze kdysi pro me naprosto bezkonkurencni Champion Nutr. (coko), je z onech 5 proteinu az na predposlednim miste. Nevim, jestli jsem rozmlsanej Weiderem a Sanasem, ale uz mi zdaleka nepripada tak dobrej jako drive a dokonce ho chutove predcil i Night Protein od Promilu
lamerr

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taka otazka kolko deci vody treba dat ak mam na proteine napisane mix with 14 fl. [fluid] of water ? :]
kyselinovzdorny kytovec

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lamerr napsal:
taka otazka kolko deci vody treba dat ak mam na proteine napisane mix with 14 fl. [fluid] of water ? :]

Tohle bych vůbec neresil, když to dáš do 300 ml tak se ti určitě nic nestane
ygg

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Draper ... to je spíše o změně vs zvyku. I když tedy mně Weider nesednul
zENTYE

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 8:56 pm    Předmět: Pharma Blend 6 HR Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Je opravdu ten Pharma Blend tak úžasný jak se o něm píše? Máte s ním někdo zkušenosti? Mě to spíš přijde jako takové reklamní okecávání ale je to jen prostě další z řady proteinů...
Mám teď jahodovej a je fakt moc dobrej
Drexa

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Já měl čoko a byl výbornej. Byl mou jedničkou až do doby, než jsem si řekl, že zkusím Championa. Od té doby mám svého šampiona
BUFU

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem od ronnieho dostal Hydro77 na zkoušku (asi za ty kacířské řeči co sem měl ) a mám z něj rozporuplné pocity.
Konzistence: takovej blbej prášek, strašně to práší
Rozpustnost: dá se to... Championa romíchám v pohodě lžičkou. U Hydra to chce pár hrudek rozdrtit o sklo. Ale jako furt v poho, měl sem i horší...
Chuť : hořká čokoláda... fakt je to hořký, v puse to zanechává divnou pachuť,nevím jak to popsat, ale je možný že si na to zvyknu. Dá se to vypít. Sem ted moc rozmlsanej z banánovýho Championa - to jsou opravdu chutový orgie...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Tak jsem od ronnieho dostal Hydro77 na zkoušku ( asi za ty kacířské řeči co sem měl ) a mám z něj rozporuplné pocity.
Rozpustnost: dá se to... Championa romíchám v pohodě lžičkou. U Hydra to chce pár hrudek rozdrtit o sklo. Ale jako furt v poho, měl sem i horší...
Chuť : hořká čokoláda... fakt je to hořký, v puse to zanechává divnou pachuť,nevím jak to popsat, ale je možný že si na to zvyknu. Dá se to vypít. Sem ted moc rozmlsanej z banánovýho Championa - to jsou opravdu chutový orgie...

A za tuhle kritiku dostaneš ještě jeden a budeš je dostávat tak dlouho, dokud ti nezačne chutnat, rozmlsanče rozmlsaná, vybíravá, Douchová!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
BUFU napsal:
Tak jsem od ronnieho dostal Hydro77 na zkoušku ( asi za ty kacířské řeči co sem měl ) a mám z něj rozporuplné pocity.

A za tuhle kritiku dostaneš ještě jeden a budeš je dostávat tak dlouho, dokud ti nezačne chutnat, rozmlsanče rozmlsaná, vybíravá, Douchová!

Co bych měl napsat abych si taky jeden zasloužil?
Duro

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm asi blba otazka ale...
casto citam ze to miesate lyzickou...nepouzivate shaker?
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
ehm asi blba otazka ale...
casto citam ze to miesate lyzickou...nepouzivate shaker?

ne vzdy je to potreba..champion,matrix,WPC80 apod staci zamichat lzickou a je to.Ale napriklad u aminostaru bych se lzickou umichal tak ten radeji v shakeru.
pI3rre

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaute chlapi, zase vybírám protein a nemůžu se rozhodnout. Doma mám Hydro a k němu chci jěště jeden. Vybírám z těchto proteinů, chtěl bych aby měl přijatelnou chut... Tak mi napište nějaké zkušenosti s těmito proteiny a jak jsou na tom chutově...:) a který si mám vzít, nebo jeslti si mám raději koupit gainera:D .. Díky za odpovědi

100% Whey Gold Standard 2270g ( můj favorit )
Optimal Results Muscle Protein 2 kg
Champion Nutrition Pure Whey Protein Stack 2270g
PVL Whey Maxx Protein 2270g
PVL Mutant Pro 2 kg
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

butto gold , nebo champion , me vic chutna champion ... Zalezi jakou prichut chces , kazdymu chutna neco jinyho

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: