|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
yazi reloaded
|
Zaslal: st září 02, 2009 12:15 am Předmět: |
|
|
irone ze te huba nepali,nejvic nejlepsi je hydro77,kral muze byt jen jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 8:45 am Předmět: |
|
|
Proč nejsou proteiny s chutí třeba gulášové polévky? A to myslím úplně vážně. Dělá někdo slané místo sladkých příchutí? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st září 02, 2009 8:52 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Proč nejsou proteiny s chutí třeba gulášové polévky? A to myslím úplně vážně. Dělá někdo slané místo sladkých příchutí? |
Nikdy jsem nic podobnýho neslyšel,ale mohlo by to být zajímavý.Našel jsem jen "Protein Delight Instant" jako náhražku jídla do diety s příchutí brambor.kaše a těstovin se sýrem ale neni to klasický protein
Edit: ještě jsem našel od Scitec Nutrition příchuť Protein Delight - Lemon Cheesecake _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
Naposledy upravil dexterjoleefuck dne st září 02, 2009 8:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexa

|
Zaslal: st září 02, 2009 8:53 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Proč nejsou proteiny s chutí třeba gulášové polévky? A to myslím úplně vážně. Dělá někdo slané místo sladkých příchutí? |
Pamatuju si (to je už tak cca 10 let zpátky), že mi kolega dával ochutnat nějakou proteinovou polévku... Nevím, zda to ještě funguje. Prý to moc na odbyt nešlo a nějak to zřejmě skončilo v propadlišti dějin...
EDIT:
Tak jsem to našel. Vyrábí to PROMIL a je to pod názvem Night protein a je to proteinová polévka s příchutí hrachová a houbová. Zadej do vyhledávače proteinová polévka a najde ti to
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
| Drexa napsal: | Tak jsem to našel. Vyrábí to PROMIL a je to pod názvem Night protein a je to proteinová polévka s příchutí hrachová a houbová. Zadej do vyhledávače proteinová polévka a najde ti to |
To už se ale hezky dlouho nevyrábí .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st září 02, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
Ještě myslím vloni to měl Promil v katalozích,které přibaloval k proťákům
|
|
| nahoru |
|
 |
vilani
|
Zaslal: st září 02, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
Proteinové polévky dělá fa Nutriexakt a jsou skvělé !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
U nás v posilce maj katalog od aminostaru a maj tam asi 25 druhů extrabílkovinejch jídel .... polívky.... špagety....dokonce i puding s vyšším obsahem bílkovin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:21 am Předmět: |
|
|
| vilani napsal: | | Proteinové polévky dělá fa Nutriexakt a jsou skvělé !!! |
Vždyť to je jen jinak nazvaný Bolid, ne?
| Bernhard napsal: | | Ještě myslím vloni to měl Promil v katalozích,které přibaloval k proťákům |
To byly ještě starší verze katalogů. Ty polévky se nedělají cca dva roky, tzn. už je nikdo v prodeji mít nemůže (vzhledem k tomu, jaké mívaly expiračky). Jinak se ale uvažuje o tom, že by se znova zase začaly vyrábět... Což by pár hlasů třeba i tady, že by o ně byl zájem, mohlo uspíšit .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:36 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě podle toho, jak by to dopadlo. Ale nemuselo by být špatný to rozmíchat ve vodě, hodit do mikrovlnky a mít teplou svačinku třeba s celozrným pečivem (ať jsem korektní) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexa

|
Zaslal: st září 02, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
Ronnie...
Mrkni třeba sem: svetkulturistiky.cz/shop/night-protein.aspx
(snad to neporušuje pravidla, pokud ano, omluva z mé strany)
Tady mi příjde, že se to vesele prodává. Jde to hodit do košíku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
| Drexa napsal: | Ronnie...
Tady mi příjde, že se to vesele prodává. Jde to hodit do košíku... |
Když takových shopů bude spousta... podívej, jaké tam mají fotky jiných věcí, ani si nevšimli, že se u XYZ produktů dávno změnily etikety. V případě, že to fakt hodíš do košíku a objednáš, tak to zkusí objednat u dodavatele, ten jim řekne, že se to dva roky nevyrábí a oni to teprve pak stáhnou. Taková je praxe spousty obchodů, co nemají vlastní sklad a nebo ho mají, ale jen výrazně omezený s pár položkami zboží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexa

|
Zaslal: st září 02, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Drexa napsal: | Ronnie...
Tady mi příjde, že se to vesele prodává. Jde to hodit do košíku... |
Když takových shopů bude spousta... podívej, jaké tam mají fotky jiných věcí, ani si nevšimli, že se u XYZ produktů dávno změnily etikety. V případě, že to fakt hodíš do košíku a objednáš, tak to zkusí objednat u dodavatele, ten jim řekne, že se to dva roky nevyrábí a oni to teprve pak stáhnou. Taková je praxe spousty obchodů, co nemají vlastní sklad a nebo ho mají, ale jen výrazně omezený s pár položkami zboží. |
Aha... Pak je to jasný... Děkuju za objasnění
Vím, že jsem se o tom bavil, tak rok zpátky s jednou prodavačkou a ta mi řekla, že to vůbec nešlo na odbyt, tak to ani na krám neobjednávají...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
Je dost možný, že je to fakt slepá ulička. Jen mě včera napadlo, že člověk by mohl vybírat i mezi dršťkovou a gulášovou než jen mezi banánem a jahodou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|