|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mattoni
|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Poman napsal: | A copak hezkého sis pořídil? | pásek do kalhot :) |
Diesel,Replay a nebo dokonce Armani?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Diesel,Replay a nebo dokonce Armani? | takovej pěknej koženej, s kovovou přezkou, s vytlačenym nápisem ACAB, zřejmě nějaká nová módní značka na trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
Vyhráli jsme Eurohockey tour,když se poskládá kvalitní tým,hned to jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
česko-slovenská superstar! první díly s dementama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | agnez napsal: | | Vyhráli jsme Eurohockey tour,když se poskládá kvalitní tým,hned to jde. |
|
Hudler řádil co?Dva goly v zápase a dva nájezdy proměnil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Vyhráli jsme Eurohockey tour,když se poskládá kvalitní tým,hned to jde. |
|
Hudler řádil co?Dva goly v zápase a dva nájezdy proměnil. |
borec a s ku.vama to taky umi
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Vyhráli jsme Eurohockey tour,když se poskládá kvalitní tým,hned to jde. |
Když jsem se na ten hokej koukal (a nejen dnes, myslím tím čtvrtek i sobotu), tak jsme měli oproti jaru opravdu o dost lepší obranu a při tom papírově by měla být horší. Obrovský kus práce, dost by mne zajímalo co zapříčinilo tu změnu...
Jinak po 7 letech jsme vyhráli turnaj v rámci euro hockey tour a dokonce se třemi výhrami, což je v olympijské sezoně dost povzbudivé. Mám radost (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
mno, jeste bych nechválil dne pred večeří. přeci jen je teprv začátek sezóny. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, ale 3 výborné zápasy napovídají, že by to letos vážně mohlo jít. Švédové přijeli ve skvělém složení a to se dá říct i o Rusech, kteří čerpají kvalitu z KHL. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Vyhráli jsme Eurohockey tour,když se poskládá kvalitní tým,hned to jde. |
|
Hudler řádil co?Dva goly v zápase a dva nájezdy proměnil. |
borec a s ku.vama to taky umi |
Kdoví jak to bylo?To sy mohli jen vymyslet ne?Nebo je něáký důkaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: po září 07, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
povedlo se mi za dva měsíce kompletně zrekonstruovat můj novej dům, celý leto makačka od rána do tmy, žádné volno , žádný odpočinek, žádné soukromí, a především téměř žádné fitko, ale stálo to za to _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 07, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
Gratuluji a přeji jen vše nejlepší v novém domě! _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 07, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|