|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:26 am Předmět: |
|
|
| flame1 napsal: | | Frozz. napsal: | Lovecká sezona II.
- pěkně udělaný film, pro ty co neznají ani 1čku - film udělaný počítačovou grafikou, vypadá to že je to jen pro děti, ale není. Nasmál jsem se u toho celkem dost, dabing naprosto úžasně srandovní (viz. létající kachny francouzky nebo pan veverčák ).
Takže jestli si chcete spravit náladu a pobavit se, tak můžete :).
Vystřihl jsem kousek z filmu pana veverčáka:
http://www.edisk.cz/stahni/66896/veverak_loveckasezona.mp3_837.86KB.html |
Tak sem si to pustil, po 15 minutách sem to musel vypnout, jelikož větší animovanou sračku sem neviděl. Nechápu jak tohle může někoho rozesmát, to ten člověk musí bejt nějakej divnej nebo mu jsou 3 roky. |
Na začátku taky nic moc srandovního nebylo, to se rozjelo až potom co zmizel buřtík . Nejsem divnej ani mi nejsou 3 roky, pochop, že každýmu se líbí něco jiného. Já viděl tolik filmů co se mi nelíbilo nebo mě neupoutaly, a ostatní říkali opak. Takže dám ti radu, první ten film zkus dokoukat celý, a až potom hodnoť jestli je to pro malé děti nebo lidi co jsou divní. Pro příklad: Hodně lidem se nelíbil film Pán Prstenu - parodie, mě se to líbilo a nasmál jsem se. To samé u Henry Propr - parodie na harryho pottera, též se mi to líbilo. Navíc vždy když na tohle koukám, tak si říkám jak to musí být těžký namluvit, natož pak timing. A to nemluvím o dělání filmu čistě počítačovou grafikou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:28 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
Dnes v 19:40 na Film+ dávají film Angel•A . Režie Luc Besson. Doporučuju.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem zkouknul Gone in 60 seconds ten původní film (ze 74, ne to s tim Cagem)...doporučuju všem, který nezajímá děj filmu, kecy, apod., ale chtěj vidět lítat auta po silnici (auta myslim auta, ne ty angličáky s nitrem a neonama z Rychle a zběsile).....pro zajímavost poslední 40 minut!! filmu (z celkem asi 90 minut se odehrává závěrečná honička
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
District 9: 9/10
Nemusim sci-fi, ale tento film byl doopravdy velmi pekne natoceny, radoby homevideo, ale efekty nezaostavaly-na druhou stranu to porad bylo "realisticky".
Taky me zaujalo misto, kde se film natacel.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
| honza_rox napsal: | District 9: 9/10
Nemusim sci-fi, ale tento film byl doopravdy velmi pekne natoceny, radoby homevideo, ale efekty nezaostavaly-na druhou stranu to porad bylo "realisticky".
Taky me zaujalo misto, kde se film natacel. |
Jen tak pro zajímavost a pro ty co tady zatím nadávali na kvalitu obrazu TS, tak už je venku pár verzí R5 tak se na to chystám _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
| BOSSHUGO napsal: | | honza_rox napsal: | District 9: 9/10
Jen tak pro zajímavost a pro ty co tady zatím nadávali na kvalitu obrazu TS, tak už je venku pár verzí R5 tak se na to chystám |
venku uz je dvdrip, predevcirem sem na to koukal
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 07, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | BOSSHUGO napsal: | | honza_rox napsal: | District 9: 9/10
Jen tak pro zajímavost a pro ty co tady zatím nadávali na kvalitu obrazu TS, tak už je venku pár verzí R5 tak se na to chystám |
venku uz je dvdrip, predevcirem sem na to koukal |
zajimavy, ze na TL jsou jen R5 ripy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Pimpy napsal: | | BOSSHUGO napsal: | | honza_rox napsal: | District 9: 9/10
zajimavy, ze na TL jsou jen R5 ripy :-) |
stacilo si kliknout dve stranky dozadu, uz to tady jednou je
http://rarbg.com/torrents/filmi/download/a0d6daa035f29b1757055e0ba13a6b5f7b1f4087/torrent.html
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 07, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
pimpy ja vim, proto jsem rekl, to co jsem rekl :o)
edit - tak ten slavnej dvdrip je jen prejmenovanej R5 rip ;P
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:36 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Pimpy napsal: | | BOSSHUGO napsal: | | honza_rox napsal: | District 9: 9/10
No R5 je venku asi 4 dny, takže teď už je ho všude hromada.
Pimpy: právě že to je R5 a né ještě klasickej DVDrip, ale je to samozřejmě už hodně podobný... prostě dobrá kvalita ripu
No nic už to mám doma, tak teď to zkouknu... jen mám obavu že jako vždy, když si odpoledne pustím film, tak se mi začnou zavírat oči a pak si ho musím pouštět znova _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
| BOSSHUGO napsal: | | yazi reloaded napsal: | | Pimpy napsal: | | BOSSHUGO napsal: | | honza_rox napsal: | District 9: 9/10
No R5 je venku asi 4 dny, takže teď už je ho všude hromada.
Pimpy: právě že to je R5 a né ještě klasickej DVDrip, ale je to samozřejmě už hodně podobný... prostě dobrá kvalita ripu
No nic už to mám doma, tak teď to zkouknu... jen mám obavu že jako vždy, když si odpoledne pustím film, tak se mi začnou zavírat oči a pak si ho musím pouštět znova |
U R5 nevis jaky to bude, bud lepsi jak rip nebo horsi. Kazdopadne super filmik, ani chvili sem se nenudil.
8,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
Já zkouknul verzi s označením DVDRip a kvalita obrazu byla stejně jako kvalita filmu chvalitebná _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: po září 07, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
In Bruges
http://www.csfd.cz/film/228433-in-bruges/
Celkem oddychovy film s trochou akce, sem tam jsem se nudila, sem tam zase bavila, asi neni nejlepsi si takovy film poustet pokud je clovek ospaly, docela jsem u toho i usinala, hlavne ke konci  . Moje hodnoceni 7/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po září 07, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
Big Fish- super nápady, pěkný a zábavný fantasy  , 90 procent dávám
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 07, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak sem zase zkoukl pár filmů, tentokrát taková všeho chut - drogy,pohoda,romatika,násilí,krev - klasika no
Easy Rider - parádní film z dob hipíků. Dýchal na mě výbornou a pohodovou atmosférou, skvělá hudba, krásný záběry. Měl sem chut koupit motorku jet se projet někam fakt daleko. Vše paráda až do posledních asi 2 minut.... Radši ale nebudu říkat co se stalo. Trochu mě to nasralo (zkazilo to tu pohodu), ale to byl nejspíše záměr filmu...
7/10
Inside - z roku 2007 - tedka sem na to dokoukal a teda musím říct, že po delší době opět solidní horor. Koho už nebaví horory typu "nějakej magor honí partu blbých pubertáků po lese", tak DOPORUČUJU !
Sára je těhotná a má poslední noc před porodem. Uprostřed noci k ní do domu přijde ženská a je kurevsky nasraná a má nůžky  Film s pěkně hutnu a zlou atmosférou. Hodně napínavé a brutální scény, zvlášt konec je docela sada. Odpustil bych i trochu nelogický vývoj nakonci, aspon byla "sranda". Na Shutter to nemá, ale jak říkám lepší než ty klasický Béčka. Francouzi očividně umí....
8/10 ( v rámci hororu 9/10)
Kult hákového kříže - myslím, že netřeba nic dodávat. Tohle by asi měl vidět každej fanoušek filmu.
9/10
Marley a já - první hodinka výborná komedie na večer s přítelkyní. Ke konci to ale začíná být nějaký moc smutný. Přiznám se, že jsem to nedokoukal celý, páč sem na ten konec fakt neměl náladu  Myslím, že do podobné komedie se to nehodilo, až se mi chtělo brečet.... (předpokládám, že ten pes dopadl tak jak si myslím)
7/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|