Můžu říct, že se mi Dorian Yates jako Mr. Olympia vůbec nelíbí? Potruzi břicha měl největší ze všech závodníků v té době. Potrhaný a MALÝ ruce, široký a vypouklý pás, přehnaně velký lýtka oproti stehnům, symetrie žádná! Měl jen tu neuvěřitelnou velikost a tvrdost, což je z mého pohledu na Mr. Olympia málo. Na fotkách vedle Kevina Levrona děsně ztrácí.
Můžu říct, že se mi Dorian Yates jako Mr. Olympia vůbec nelíbí? Potruzi břicha měl největší ze všech závodníků v té době. Potrhaný a MALÝ ruce, široký a vypouklý pás, přehnaně velký lýtka oproti stehnům, symetrie žádná! Měl jen tu neuvěřitelnou velikost a tvrdost, což je z mého pohledu na Mr. Olympia málo. Na fotkách vedle Kevina Levrona děsně ztrácí.
presne tak, taky se mi moc nelibil, ztracel jak vedle Levrona tak i vedla Dilleta vedle ktereho vypadal strasne maly, teda krome zad, tam zas Dilleta bil.
presne tak, taky se mi moc nelibil, ztracel jak vedle Levrona tak i vedla Dilleta vedle ktereho vypadal strasne maly, teda krome zad, tam zas Dilleta bil.
Jeho vítězství na Mr. Olympia beru jako krádež titulu všem ostatním kulturistům viz. Kevin Levrone Olympia 1995 a Nasser El Sonbaty Olympia 1997. V roce 1997 to už byla fakt populistická fraška, potrhaný a neúměrně MALÝ ruce, lýtka skoro větší než stehna.
Teď Ty jeho lýtka! Připadá to jen mně, že je má narvaný syntholem?
to uz trochu prehanis herzo ne ... Je fakt , ze formu mel horsi a horsi . Nicmene tady nema chubu , neskutecny , beha s toho mraz po zadech a rozhodne zadnej synthol nevidim , jen brutalni tvrdy lytka
mylism ze neprehani, jen s tema lytkama si myslim ze je mel prirodni...
Je to možný, asi tak jako má dnes Marcus Ruhl přehnaný Biceps, tak Dorian měl přehnaný lýtka a malý ruce. Dorian je antitvarový typ, jediné co na něm vidím zajímavý je tvrdost spojená s velkostí, což je bohužel trend spojený s Olympií. Kevin Levrone a spousta jiných závodníků v Té době, byly tvarama a formou lepší než Dorian, viz. fotka Most Muscular Kevin vs. Dorian výše.
Naposledy upravil herza dne po září 07, 2009 4:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Všichni kulturisté v Top six jsou na svých tréninkových záznamech brutální, ale když vidím stát vedle zdeformovanýho Doriana výše zmíněné borce, tak pro mě vítěz není.
Myslim, že u něho rozhodoval ten jeden jediný den v roce. On se soustředil na ten jeden den, přišel jako šampión a odešel jako šampión a na žádné fotka a žádné video neukáže to, co realita na místě a času soutěže.
Asi bych to přirovnal, když byl Coleman před třemi lety v Praze, když kouknu na fotky z té akce, tak to byla jedna z jeho nejhorších exhibičních forem, přesto když jsem ho viděl na té akci na vlastní oči....prostě bůh, neměl chybu.
Jari? Napsal jsi velmi dojemný příspěvek, ale rád bych připomněl nevydařené soutěžní období Jaye Cutlera (rok 2007), ve kterém vyhrál Olympii. Téměř každý kdo má aspoň trochu oko na formu, toto vítězství dementuje, bere ho jako krádež titulu Victorovi Martinezovi a to je ten samý případ s Dorianem. Může mít desetkrát víc hmoty, může být desetkrát vytesaný jak z kamene, ale pokud je z cela evidentně nejhorší v předních pózách mezi šesti nejlepšími závodníky na Olympii, tak se o jeho vítězství dá jednoduše pochybovat. Koukni se na břicho Doriana je vypoukle, široké a není dostatečně ostré, vedle ostatních závodníků je mělké, ale kdyby to bylo jen to břicho. Ve všech pózách má enormně malé ruce, vůči ostatním závodníkům, k tomu je má potrhané. Mr. Olympia je vítězství závodníka, který disponuje vším symetrií, formou a velikostí. Dorian je jen velký a ostrý, tvary nemá. Pokud jsem to přehnal tak se omlouvám, ale tohle je můj názor.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru