| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času strávíte v posilovně? |
| Více jak 4 hodiny. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 hodiny. |
|
7% |
[ 5 ] |
| 2 hodiny. |
|
56% |
[ 38 ] |
| 1 hodinu a méně. |
|
35% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 67 |
|
| Autor |
Zpráva |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 04, 2004 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Jose napsal: | Zhruba hodinu. Chodím cvičit a ne se vykecávat ... |
No abych teda chodil s Tebou!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
JIM

|
Zaslal: ne leden 04, 2004 2:19 pm Předmět: |
|
|
Kdyz du sam tak neco malo pres hodinu...kdyz se sparingem tak skoro dve a kdyz dem tri tak je to na mooooc dlouho....ale zase cvicit sam je pro me o hovne...zadny hecovani zadny jisteni...ty 2 hodiny se daj prekousnout...
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 04, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Kdyz du sam tak neco malo pres hodinu...kdyz se sparingem tak skoro dve a kdyz dem tri tak je to na mooooc dlouho....ale zase cvicit sam je pro me o hovne...zadny hecovani zadny jisteni...ty 2 hodiny se daj prekousnout... |
Tak přesně takto jsem na tom já!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: po leden 05, 2004 7:49 am Předmět: |
|
|
1 hodinu až hodinu a půl, podle toho, co cvičim
nohy mi obyčejně trvají dýl
ruce a ramena míň
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po leden 05, 2004 7:58 am Předmět: |
|
|
...je fakt ze kdyz me nekdy primackne ten leg press tak tam zustavam dyl _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: po leden 05, 2004 8:09 am Předmět: |
|
|
hlavně po nohách odcházim velmi pomalu a opatrně, jelikož musim taky ještě nahoru do schodů - tak je to ještě dýl
|
|
| nahoru |
|
 |
Hokus
|
Zaslal: po září 07, 2009 7:25 am Předmět: |
|
|
Podle mě hodina je akorát...pokud člověk opravdu dře a nedělá milion věcí okolo.. _________________ ¥
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: po září 07, 2009 7:34 am Předmět: |
|
|
Hodinu i s rozcvičkou a 5 minutama na kole. Tempo je to sice drsný, ale vyhovuje mi to. Dávám max 22 sérií aby mi to vyšlo. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po září 07, 2009 7:51 am Předmět: |
|
|
| Hokus napsal: | | Podle mě hodina je akorát...pokud člověk opravdu dře a nedělá milion věcí okolo.. |
reakcia na prispevok z 5.ledna 2004 .....
Hokus, aspon si vyber nejake aktualnejsie, na ktore mozes reagovat. Zatial som pri tvojom 5 prispevku, 4x na rok 2006, 1x na 2004
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: po září 07, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
podla typu treningu, v normalnej objemovke 45minut-hodinu, pri inych rutinach skor silovejsich dakedy aj 3hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 07, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
vetsinou tak 1hod 30min kdyz valim _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
tigrrr21

|
Zaslal: út září 08, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
samotný trénink hodinu a půl. Jedu kolem 35 sérií. Všichni mi říkají, že je to moc, ale já ještě na konci nejsem hotovej. Každej cvik jdu první sérii trochu lehčí a pak už natvrdo. Asi je to několikaletým cyklistickým vytrvalostním tréninkem - jezdil jsem trochu maratony.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 08, 2009 8:19 am Předmět: |
|
|
Většinou 1hod 30min až 2hod, někdy se jdu projet na kole a to zabere dalších 5-10min, a břicho trvá také déle. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |