|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kremo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | Jedu bez MT, ale chci jen velkou trojku a něco na dochucení.
Ono B a bicepsové zdvihy se rentují na horoloezecké stěně a fest.
Uvidím jak dlouho udržím čisté skore ve sprše. :¨) |
tohle jsem nejak nepochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | kernel napsal: | Jedu bez MT, ale chci jen velkou trojku a něco na dochucení.
tohle jsem nejak nepochopil |
ja taky ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | kernel napsal: | Jedu bez MT, ale chci jen velkou trojku a něco na dochucení.
tohle jsem nejak nepochopil |
velká trojka bude asi: dřep, bench a mt
b: nevim
bicepsové zdvihy se rentují na horoloezecké stěně a fest: autor asi měl na mysli suplovat cviky na biceps, lezením po stěně
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út září 08, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
kamarad mi teraz pisal historku z fitka:D
minule došli a išli chrbet zhyby na hrazde ... a bez žadnej rozcvičky nic ani rukama nezakružil hned išli zhyby ..piča a teho kajoveho sparinga hned chytili krče do hamstrinkú jak mu kaja držal nohy tak hore a do ruk alebo kde to do krídel nevim kde a že nemože že au bolí ..kája že to musi ist aj cez bolest to je dobre ked to boli a ešte nemneli ani jednu seriu nic ani jedno opakovaní .. piča on chytal krče že sa nerozvičil a kaja si myslele že jako už ho jako svale bolá .. piča amatéri ja keby možem tak sa tam tak ujebavam
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 12:41 am Předmět: |
|
|
Tohle neni z posilovny ale je to o svalech a blondýně:-)
Na me v praci:Pane vy asi posilujete že???
Ja: Proč si to myslíte slečno??
Blondyna: mate svaly.....
Ja: ne ja jsem se takhle blbe narodil ,ja posilovnu nesnašim.....opravdu.....
Blondýna:  užas
( barmani se mužou po...smíchy.......)
jenže bloncka to nevzdavá a "jede" dál: A tak teda sportujete!!!!!
JA: Jo jasne to jo střílim z luku........zavodně. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
Zaslal: st září 09, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| post-fipa napsal: | Včera u nás do posilky přišli 3 mouchy (vietnamci, každej cca 160 cm, 40 kg) a bez rozcvičení na bench, na každé straně 10 kg, jeden začal, málem se u toho posral, když skončil, tak jsem to vzal, udělal sérii bicepsových zdvihů a mohuchy se odporoučely pryč |
Aha tak to si teda velkej frajer... vsadim se, že když si přišel poprvý do posilovny tak si nevzvedl ani tu benchovou tyč....
Nevim co je vtipnýho na tom, že někdo teprve začíná...
Mám rád tyhle namyšlený egoisti, který si myslej, že když zvedavej přes 100 kg na bench, že se z nich každej z prominutím pose*e
Měli ti tam ty vientamci dát lekci kungu - fu ty mistre....
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
| dakien napsal: | | post-fipa napsal: | Včera u nás do posilky přišli 3 mouchy (vietnamci, každej cca 160 cm, 40 kg) a bez rozcvičení na bench, na každé straně 10 kg, jeden začal, málem se u toho posral, když skončil, tak jsem to vzal, udělal sérii bicepsových zdvihů a mohuchy se odporoučely pryč |
Aha tak to si teda velkej frajer... vsadim se, že když si přišel poprvý do posilovny tak si nevzvedl ani tu benchovou tyč....
Mám rád tyhle namyšlený egoisti, který si myslej, že když zvedavej přes 100 kg na bench, že se z nich každej z prominutím pose*e
Měli ti tam ty vientamci dát lekci kungu - fu ty mistre.... | ja sem poprve ve fitku dal na bench 75 kg jak hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | dakien napsal: | | post-fipa napsal: | Včera u nás do posilky přišli 3 mouchy (vietnamci, každej cca 160 cm, 40 kg) a bez rozcvičení na bench, na každé straně 10 kg, jeden začal, málem se u toho posral, když skončil, tak jsem to vzal, udělal sérii bicepsových zdvihů a mohuchy se odporoučely pryč |
Měli ti tam ty vientamci dát lekci kungu - fu ty mistre.... | ja sem poprve ve fitku dal na bench 75 kg jak hovno |
Já 100
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Sacharidacek napsal: | | dakien napsal: | | post-fipa napsal: | Včera u nás do posilky přišli 3 mouchy (vietnamci, každej cca 160 cm, 40 kg) a bez rozcvičení na bench, na každé straně 10 kg, jeden začal, málem se u toho posral, když skončil, tak jsem to vzal, udělal sérii bicepsových zdvihů a mohuchy se odporoučely pryč |
Měli ti tam ty vientamci dát lekci kungu - fu ty mistre.... | ja sem poprve ve fitku dal na bench 75 kg jak hovno |
Já 100 | kecas
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st září 09, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|