|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út září 08, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Geroj napsal: | Právě se chystám na toho Bruna, to sem teda zvědavej. |
ber to s nadhledem a zasměješ se |
musel jsem to na chvíli vypnout, abych sem napsal, že mě rozsekala už ta úvodní písnička, ještě než začal film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út září 08, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st září 09, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st září 09, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
mam ho! v anglickém znění i s titlema! muhahaha
tak jsem to shlédnul a je to naprostá hustota :) styl ala Troma :P
Naposledy upravil tucet dne st září 09, 2009 8:09 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
prave som stiahol velmi peknú verziu, kung fu sekanice ja môžem:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Apolo

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt září 10, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
Takze se zpozdenim lonska bomba "The Wrestler". To byla opravdu sracka, takovych filmu uz bylo, jeste k tomu ten teplousskej wrestling, a tradicne zavrseno "otevrenym" koncem.
Koukal jsem to natrikrat a ted jsem to velmi rad smazal z disku.
Za me 4/10.
PS: Pocitam ze Geroj to radi mezi svoji minimalne top5
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 10, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
Wrestler jako film - 5/10
wrestler jako Mickey Rourke 11/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 10, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Takze se zpozdenim lonska bomba "The Wrestler". To byla opravdu sracka, takovych filmu uz bylo, jeste k tomu ten teplousskej wrestling, a tradicne zavrseno "otevrenym" koncem.
Koukal jsem to natrikrat a ted jsem to velmi rad smazal z disku.
Za me 4/10.
PS: Pocitam ze Geroj to radi mezi svoji minimalne top5 |
Nevim čim to je, ale ty mě vždycky dokážeš lehce nasrat
Neřadim to mezi mých TOP 5, ale je to vynikající film. Neříkám, že je to úplně špica, ale životní role Mickeye Rourka a rozhodně je to reálnější, než nějakejch 7 životů. :-) Mohl bys mi zmínit alespoň některý, z podoboných filmů? A tradiční završení s otevřeným koncem mi u tohodle typu filmů moc nesedí, tradiční mi spíše přijde klasický happy end.
PS: Běž říct Brockovi nebo Bobbymu Lashleymu, že je wrestling pro teplouše, rád se pak podívám, co ti na to řekli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt září 10, 2009 1:52 pm Předmět: |
|
|
Myslim klasicka koncepce o looserovi kterymu se nic nedari, navic tady jak rikas je to jeste se spatnym nebo otevrenym koncem.
A jestli nejsou fosforovy elastaky, odbarveny blond vlasy do puly zad, samoopalovaci krem, vyholeny podpazi apod teply tak uz fakt nevim
A to sem nedavno psal ze Miami Vice je sracka, tak ted me prijde ze MV natocili Bohove oproti tady tomu.
Vsak Geroji uz stahuju ty tvoje filmy cos doporucoval, tak snad to s tebou nesekne az sem napisu dojmy, moc sem radsi nechod tedka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|