|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Nevěřte..nemusím nic dokazovat..a nebylo mi 14 ale 16. Můžu přísahat, ael tady to namená hovno. Prostě věřte |
a kolik je ti ted a jakej mas aktualni bench?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
danny1744

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Nevěřte..nemusím nic dokazovat..a nebylo mi 14 ale 16. Můžu přísahat, ael tady to namená hovno. Prostě věřte |
A jakou máš teď maximálku ?
EDIT: Luster: čteš mi myšlenky
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Gohan napsal: | Ne nekecám, přišel sem a dal 100 , ale sice sem řpedtím chodil do 14 na hokej, ale jaké to je posilování ve 14ti |
Si dal sám po prvním kontaktu s činkami 100kg na bench ve 14ti letech?To mi nějak nekoresponduje s fotkou v avataru to bys totiž po roce cvičení dával 170 a byl dvakrát takovej.Nějak ti to nevěřim |
Nekecám. Do 14-ti sem hrál hokej. Přestal jsem. Pak přišel vánoční turnaj v benchi a dal jsem přesně 101. Začal jsem cvičit na minulé vánoce, takže cvičím teprve 9 měsíců a maxko momentálně odhaduju na nějakých 145. K té fotce. Snažím se cvičit , ale je pro mě složitější udržet stravu ,takže to nevypadá nijak extra, ale věřím že časem se to vykrystalizuje. A fakt nekecám, první kontakt s činkou to nebyl,na hokeji jsme chodili do posilovny ,ale to byly spíš nohy. Pak jsem si akorát doma honil biceps na 30kg cince.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: st září 09, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
Osobně ti teď ještě víc nevěřím. _________________ Jednou mrtvý tah poznal a už nikdy tahat nepřestal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:52 pm Předmět: |
|
|
| bulldozer napsal: | | Osobně ti teď ještě víc nevěřím. |
Věříš mi, že mě to nezajímá?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
Bez dopomoci? Až dolů ke kozám? hmm rád bych ti věřil, ale nějak to nejde _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Gohan napsal: | Nevěřte..nemusím nic dokazovat..a nebylo mi 14 ale 17. Můžu přísahat, ael tady to namená hovno. Prostě věřte |
hej hej ja ti verím dal si na bench 100lbs. okej. vše vysvetlené. |
I to je možnost, taky se mi stalo, že když mi bylo 15 tak mi stejně starej kámoš tvrdil, že dal 8x 90kg a pak z toho vylezlo, že to byly libry
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Edit: Fuck, poslalo se to dvakrát. Omlouvam se.
Naposledy upravil Gohan dne st září 09, 2009 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
|
|
ano věřím, ale jsem na veřejném fóru a tedy publikuji svůj názor touto formou myslím, že ti to nemusí vadit ty přece nelžeš ne? _________________ Jednou mrtvý tah poznal a už nikdy tahat nepřestal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
|
| Frozz. napsal: | Bez dopomoci? Až dolů ke kozám? hmm rád bych ti věřil, ale nějak to nejde |
Bez dopomoci, dolů, lehce odrazit od hrudníku a nahoru. Potom mě napadá další faktzor, jednou za dva tydny skolni posilovna 30 minut honeni bicepsu a tricepsu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| bulldozer napsal: | | ano věřím, ale jsem na veřejném fóru a tedy publikuji svůj názor touto formou myslím, že ti to nemusí vadit ty přece nelžeš ne? |
Nelzu, a proto tvrdím, že mi nevadí,když mi nevěříš.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Frozz. napsal: | Bez dopomoci? Až dolů ke kozám? hmm rád bych ti věřil, ale nějak to nejde |
Bez dopomoci, dolů, lehce odrazit od hrudníku a nahoru. |
A kolik si vážil když jsi tu stovku dal ? byls ektomorf ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | Gohan napsal: | | Frozz. napsal: | Bez dopomoci? Až dolů ke kozám? hmm rád bych ti věřil, ale nějak to nejde |
Bez dopomoci, dolů, lehce odrazit od hrudníku a nahoru. |
A kolik si vážil když jsi tu stovku dal ? byls ektomorf ? |
92, endomorf.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
My jsme oficiálně začínali s prázdnou osou a kámoš měl na každý straně 5kg protože chodil o pár měsíců dýl a my mu záviděli :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|