smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
danny1744

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
danny1744 napsal:
Gohan napsal:
Frozz. napsal:
Bez dopomoci? Až dolů ke kozám? hmm rád bych ti věřil, ale nějak to nejde

Bez dopomoci, dolů, lehce odrazit od hrudníku a nahoru.

A kolik si vážil když jsi tu stovku dal ? byls ektomorf ?

92, endomorf.

hmm hmm tak já ti věřim teda ale kdybys byl ektomorf tak bych ti nevěřil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
My jsme oficiálně začínali s prázdnou osou a kámoš měl na každý straně 5kg protože chodil o pár měsíců dýl a my mu záviděli :-)
a to ti bylo kolik ? Ja nechapu , jak nekdo muze zapasit s 20kg prazdnou osou to si pred tou posilovnou ani v zivote nedelal kliky , nebo se nepritahoval nekde na klepace ?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím, že máš opět problémy porozumět psanému textu. Nechce se mi ale vysvětlovat rozdíl mezi slovy začínat a zápasit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Vidím, že máš opět problémy porozumnět psanému textu. Nechce se mi ale vysvětlovat rozdíl mezi slovy začínat a zápasit.
no to je jedno , proste davat na bench 20 kg ... Nejvic me udivuje na mt treba 40 kg takze kdyz ma zvednout u babicky pytel zemaku co ma 40 kg , tak ho ten 17ti letej kluk nezvedne ?
Blasta1
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
daymoon napsal:
Vidím, že máš opět problémy porozumnět psanému textu. Nechce se mi ale vysvětlovat rozdíl mezi slovy začínat a zápasit.
no to je jedno , proste davat na bench 20 kg ... Nejvic me udivuje na mt treba 40 kg takze kdyz ma zvednout u babicky pytel zemaku co ma 40 kg , tak ho ten 17ti letej kluk nezvedne ?

proč by to dělal? Babička ho zvedne za něj.
Vokr

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
daymoon napsal:

Já na mrtvole začínal právě se 40ti ale dost rychle to vyskočí :D
BUFU

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohanovi není důvod nevěřit, při 92kg, to zase tak extra váha není. Ne, že bych zvedl v začátcích svou váhu, ale sou takový lidi, navíc když sporotval jinak...
Btw pamatuju si jak sme se po pár prvních měsících fotil s kámošem v posilce a dali sme na každou stranu benchu 15 kg kotouče (tzn, cca 50 kg komplet), aby to vypadalo, že zvedáme strašně moc. Samozřejmně by sme s tím ani jedno opáčko nedali jj mladí a neklidní
keba

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Gohanovi není důvod nevěřit, při 92kg, to zase tak extra váha není. Ne, že bych zvedl v začátcích svou váhu, ale sou takový lidi, navíc když sporotval jinak...
Btw pamatuju si jak sme se po pár prvních měsících fotil s kámošem v posilce a dali sme na každou stranu benchu 15 kg kotouče (tzn, cca 50 kg komplet), aby to vypadalo, že zvedáme strašně moc. Samozřejmně by sme s tím ani jedno opáčko nedali jj mladí a neklidní

Jo když ti tu x lidí napíše, včetně tebe, že sotva dali 50kg tak proč by Gohan nemohl dát metrák že
BUFU

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
BUFU napsal:

Jo když ti tu x lidí napíše, včetně tebe, že sotva dali 50kg tak proč by Gohan nemohl dát metrák že

Jenže já do té doby dělal vpodstatě hovno. On chodil na hokej do 14, pak si doma hrál s jednoručkama a ve škole chodili do posilky na tricál. Navíc se koukni na jeho váhu co měl... 92 kg. Takže je to skoro jakoby zvedl sebe, když k tomu připočítáš nějakou tu genetiku, tak nevím proč mu nevěřit.
keba

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V čem ti hokej pomůže v benchi by mě zajímalo Jinak zvednout svojí váhu z postele když se ráno vzbudíš a zatlačit svojí váhu na čince je rozdíl to je snad jasný, jinak jestli už chvíli cvičil tak je to jiná jak už jsem řek nevěřim, že 14ti letej kluk po první návštěvě fitka dá 100 na bench. (myslim všeobecně ne jenom Gohana, kterýmu nakonec bylo 17)
BUFU

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přece jen na tom hokeji se asi jen nebruslí pořád dokola, určitě do toho posilujou. Navíc furt pomíjíš fakt, že měl přes 90kg. Kdyby třeba někdo 70ti kilovej začal na benchu se 75kg, taky by si mu to nevěřil?
No kdyby to bylo v těch 14ti tak mu taky asi těžko budu věřit. Ale v 17ti proč ne...
Každej je nějakej, někdo za 3 roky cvičení tahá 240 na MT a někdo za stejnou dobu, třeba jen 140....

A v neposlední řadě je to v podstatě úplně jedno jestli to zvedal nebo ne

EDIT : s tou poslední větou určitě souhlas... já se bavím konkrétně o Gohanovi....

Naposledy upravil BUFU dne čt září 10, 2009 12:49 pm, celkově upraveno 1 krát
_Lundgren

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tomu věřim, ale asi tak, jak psal CIZOPASNIK.
Duro

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

striedall som sa dnes s dvoma chlapcami na zhyby na chrbat
obaja mali rovnaku techniku (mixovali celym telom,kopali nohami,ruky na sirku asi menej jak ramien)
ten jeden hovori tomu druhemu mentorskym hlasom:vystrc kozy,ked ich nemas vystrcene tahas bicepsom a ne chrbatom
CIZO

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
striedall som sa dnes s dvoma chlapcami na zhyby na chrbat
obaja mali rovnaku techniku (mixovali celym telom,kopali nohami,ruky na sirku asi menej jak ramien)
ten jeden hovori tomu druhemu mentorskym hlasom:vystrc kozy,ked ich nemas vystrcene tahas bicepsom a ne chrbatom

no, pokud cvicili jak popisujes, tak je to spatny, nicmene sirka uchopu je v poradku a ta rada o hrudniku byla naprosto spravne :)

Derek Poundstone
Duro

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave ako radil mu dobre,ale popri ich technike ze sa cely vlnili,vrtely,vyskakovali na tej hrazde mi prislo vtipne ked mu zabil ze prave ten hrudnik je jediny problem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: