|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
kotouce si nech udelat nakup polotovar a nekde si to nech narezat _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Masters
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: st září 09, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: st září 09, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
magion:jo z litiny,to nešpiní,když to otrýskáš na ''kost'',tak je to normál materiál,pak natřeš a jedeš:)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st září 09, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
Mastrers: můj sen _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:26 pm Předmět: |
|
|
Masters: zajímavej legpress *a02*domácí výroba ne? to jsem ještě neviděl :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Masters
|
Zaslal: čt září 10, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Masters: zajímavej legpress *a02*domácí výroba ne? to jsem ještě neviděl :-) |
Ano.
Domácí výroba , 45 stupňů . Závaží ze šrotiště . Nějak se musí začínat .
Černé žebřiny , taky domácí / dílenská / výroba . Hrazda , horní a spodní kladka.
Bradla, hrazdy ,stojany na dřepy , všechny jednoručky . Stojany a držáky na činky, závaží .
Většina závaží na činkách pasuje na stroje . Mám pouze jednu velkou činku ze vzpírání , do 185 kg. Ale i na tu se dají přidělat malé kotouče. Jednoruček mám hodně a většina je stavitelná . Prostě , pořád je co vylepšovat. A to si ještě něco odnesl syn do svého bytu.
Nejhorší je , že někteří nezodpovědní lidé z našeho paneláku , pořád otravují , že by chtěli v mojí posilovně cvičit , hlavně v zimě . Jenom ta představa , že by mi opotřebovávali moje milované nářadí. Nemluvě o tom , že musím po nich uklízet , vytírat a opravovat .
_________________ Uhlí je černé zlato.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: čt září 10, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ty to máš v paneláku? Jak jsi přesvědčil ostatní, aby ti přenechali ten prostor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Masters
|
Zaslal: čt září 10, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Pilot napsal: | | Ty to máš v paneláku? Jak jsi přesvědčil ostatní, aby ti přenechali ten prostor? |
V roce 1991 jsem obešel všech 24 bytů v našem družstevním baráku a požádal jsem spolubydlící , zda bych mohl udělat z nevyužité místnosti cca 42m2 posilovnu. všichni podepsali souhlas a za to mohou v této posilovně občas rozhánět ze svého těla prdy zadarmo. Jelikož je kulturistika nebere , tak to není zas tak hrozné. Navíc se tam konají pravidelné schůze družstevníků-nájemníků. Jelikož je to jediná místnost , která je uklizená a dá se tam posadit. Ostatní sklepní místnosti jsou špinavé a nepoužívané. _________________ Uhlí je černé zlato.
|
|
| nahoru |
|
 |
Apolo

|
Zaslal: čt září 10, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
Máš to tam perfektně zařízené, vůbec se těm sousedům nedivím že prosí aby tam mohli chodit cvičit, pěkně zadarmo a nevytáhnout paty z domu. _________________ John Spartan: Jednu věc bych ale chtěl vědět. Jak sakra fungujou ty tři mušle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: čt září 24, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
100proof
|
Zaslal: čt září 24, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
pěkny  .. od jakeho výrobce jsou ty žebřiny s hrazdou a ta lavice + stojan na dřepy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: čt září 24, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
Hm,ta lavice se stojanem vypadají docela slušně,také by mě zajímal výrobce...Ale ty žebřiny dobře znám z bývalé posilovny,jedná se o výrobek firmy M+A z Opatova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:43 am Předmět: |
|
|
| 100proof napsal: | pěkny .. od jakeho výrobce jsou ty žebřiny s hrazdou a ta lavice + stojan na dřepy ? |
Tak žebřiny+bradla+hrazda jsou jak říká femoris tj M+A a lavička+stojany jsou od firmy Finnlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po září 28, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|