|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne září 13, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
OT promazano
prosim aktery:
Ukoncete podobne hadky, nebo si je reste formou PM, ale ve foru uz bych je nerad videl, je to unavne cist to v kazdem druhem topicu a jeste unavnejsi je to pak promazavat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
Podotykam, ze nevylezl a ze jsem off, takze to opravdu jde i bez AS |
HERO...
I když se musím zastat autobusáků v Praze, ti bývají z 90% zcela v pohodě, na rozdíl od "elektrických Schummacherů" . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
HERO...
I když se musím zastat autobusáků v Praze, ti bývají z 90% zcela v pohodě, na rozdíl od "elektrických Schummacherů" . |
No hero ani ne, spis trochu amok . Nejlepsi ti lidi jak koukali a ridic delal ze tam neni
Jinak ja bych mu samozrejme nic fyzicky neudelal, ale pekne sem si vyventiloval napeti co sem v sobe dusil z jinych veci...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
Já to ale nemyslel ironicky ale upřímně.....někdy se ty hovada ve velké erární plechové krávě chovají fakt akorát na nakopání někam. Dobře jsi to udělal, myslím, že příště sice ten blb nebude ohleduplnost sama, ale přeci jen se nebude chovat jako joooo debil.
Díky tobě...! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
Nejlepší by bylo, kdyby otevřel, plácnul ti a zase zavřel a ujel...a ještě ti přitom odřel auto nějakej MMA řidič
Jinak mě se povedl hezkej den na rybách, relax, pohoda, rybičky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | MMA ridic autobusu
Suppe:chyt si aspon neco? |
jasně, nějaký kapříky, bílou rybu a malou překrásnou parmičku, mám rád tyhle rybičky
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
Nejlepší by bylo, kdyby otevřel, plácnul ti a zase zavřel a ujel...a ještě ti přitom odřel auto nějakej MMA řidič
Jinak mě se povedl hezkej den na rybách, relax, pohoda, rybičky... |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
A tak třeba Fedora si i na traktoru představit dovedu
Supp=rybář  ... týýýý vole, to jsou věci, to bych do tebe neřekl _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | A tak třeba Fedora si i na traktoru představit dovedu
Supp=rybář ... týýýý vole, to jsou věci, to bych do tebe neřekl |
No tak to já zase s tim rusáckym gezichtem jedině u traktoru...nebo u tanku
JJ Supíček nádherný rybaří už víc jak 20 let...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|