|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | supporter napsal: | | Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
Podotykam, ze nevylezl a ze jsem off, takze to opravdu jde i bez AS |
Nejlepší by bylo, kdyby otevřel, plácnul ti a zase zavřel a ujel...a ještě ti přitom odřel auto nějakej MMA řidič
Jinak mě se povedl hezkej den na rybách, relax, pohoda, rybičky... |
|
Aaaa ty aby ses neprisral s nejakym posmeskem co?
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Aaaa ty aby ses neprisral s nejakym posmeskem co? | no ale uznej, že by to bylo velice vtipné :P
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | tucet napsal: | | Drago napsal: | Aaaa ty aby ses neprisral s nejakym posmeskem co? | no ale uznej, že by to bylo velice vtipné :P | uplne tu komickou situaci vidim :)) |
Hlavne ja bych s tim asi nepocital, takze bych pak jeste volal po odvete
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | owar napsal: | | tucet napsal: | | Drago napsal: | Aaaa ty aby ses neprisral s nejakym posmeskem co? | no ale uznej, že by to bylo velice vtipné :P | uplne tu komickou situaci vidim :)) |
Hlavne ja bych s tim asi nepocital, takze bych pak jeste volal po odvete |
nedráždi MMA řidiče bosou nohou
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Drago napsal: | | owar napsal: | | tucet napsal: | | Drago napsal: | Aaaa ty aby ses neprisral s nejakym posmeskem co? | no ale uznej, že by to bylo velice vtipné :P | uplne tu komickou situaci vidim :)) |
Hlavne ja bych s tim asi nepocital, takze bych pak jeste volal po odvete |
nedráždi MMA řidiče bosou nohou |
Pravdepodobnost ze nejak ridic busu bude delat MMA, je asi takova jako ze si ty vezmes nejakou kofilu co chodi do mesity
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | Pravdepodobnost ze nejak ridic busu bude delat MMA, je asi takova jako ze si ty vezmes nejakou kofilu co chodi do mesity |
Supp to tady jenom predstira, ale ve skutecnosti pravidelne onanuje nad fotkama holek v habitech |
jj jak to není černý jak bota, se mi nepostaví...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:59 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Drago napsal: | Povedlo se me dneska dat naplno pruchod mymu horsimu ja, pote co me pri predjizdeni na hodne uzke okresce zacal vytlacovat bus, ktery uz predtim me branil v predjeti (jel asi 30km/h)... Predjel jsem ho, opravdu o fous, kolama uz po krajnici, zastavil sem nastorc, vylezl a rval "vylez ty p*co at te muzu domlatit"
Podotykam, ze nevylezl a ze jsem off, takze to opravdu jde i bez AS |
Nejlepší by bylo, kdyby otevřel, plácnul ti a zase zavřel a ujel...a ještě ti přitom odřel auto nějakej MMA řidič
|
Drago mozno dufal, ze autobus riadi shemale-driver a ze cela ta udalost bude zaciatkom niecoho krasneho _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
O vikendu jsem absolvovala kurz inline-brusleni a byl to prima zazitek  ne, ze bych neumela bruslit, jezdim docela dlouho, ale protoze jsem mela problem s brzdenim, nasla jsem si tenhle kurzik. Vrele doporucuji, ucili nas nejen brzdit nekolika zpusoby, ale napr. i jak padat  , zatacet atd. Bylo to fajn a jistota, ze opravdu vim, jak zabrzdit mi vazne radost udelala _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | O vikendu jsem absolvovala kurz inline-brusleni a byl to prima zazitek ne, ze bych neumela bruslit, jezdim docela dlouho, ale protoze jsem mela problem s brzdenim, nasla jsem si tenhle kurzik. Vrele doporucuji, ucili nas nejen brzdit nekolika zpusoby, ale napr. i jak padat , zatacet atd. Bylo to fajn a jistota, ze opravdu vim, jak zabrzdit mi vazne radost udelala |
kdyz mi bylo asi 12, tak sem jednou jel takhle z kopce - vlevo prikop, vpravo silnici a predemnou krizovatka, nevedel jsem co ted a jak zabrdzit... tak jsem zabrzdil o lampu _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|