smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kernel

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

malá černá bestie napsal:
...nebo vyloženě vyžranej kluk o to by něšlo ale to sebevědomí ...já nohy nemusím jet je mam geneticky daný!

...ten samej kluk , cca počítám 40% tuku sundal triko a pozuje u zrcadla a řiká , tak sundám tak 5 kileček a na jaro vylezu na prkna!!!

....nebo jeden takovej znnámej případ od nás, chlapík navalil si na benč nehorázně moc a všichni koukali jestli ho to zamáčkne, a o si tam řekl nějakýmu klukovi o dopomoc , ten si ho tak prohlídl spočítal kotouče a řiká "né dík ja dneska záda nejedu"

Sundat 5kilo, tak do mě Octopuss násilím nalije 5l mlíka abych nechcíp hlady :D

btw jinak pokud nějaké xxx zazvoní telefon, zrovna když mám nad hlavou jednoručky její váhy, tak mám chuť to po ní hodit.
post-fipa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dakien napsal:
post-fipa napsal:
Včera u nás do posilky přišli 3 mouchy (vietnamci, každej cca 160 cm, 40 kg) a bez rozcvičení na bench, na každé straně 10 kg, jeden začal, málem se u toho posral, když skončil, tak jsem to vzal, udělal sérii bicepsových zdvihů a mohuchy se odporoučely pryč

Aha tak to si teda velkej frajer... vsadim se, že když si přišel poprvý do posilovny tak si nevzvedl ani tu benchovou tyč....
Nevim co je vtipnýho na tom, že někdo teprve začíná...
Mám rád tyhle namyšlený egoisti, který si myslej, že když zvedavej přes 100 kg na bench, že se z nich každej z prominutím pose*e
Měli ti tam ty vientamci dát lekci kungu - fu ty mistre....

Ne ne, nepochopil jsi mě. Nikdy bych se nesmál nikomu, kdo je v posilce poprvé, nebo zvedá málo.
Šlo o to, že neměli žádnou techniku a bylo jim to úplně jedno. Kdyby se mě někdo zeptal, tak jim rád poradím a ukážu co a jak. Nešlo o výsměch.
Vtip byl v tom jejich přístupu.
Michael Müller

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 10:54 am    Předmět: Smrtící hlášky Odpovědět s citátem

K nám do posilovny taky začali dva chodit, vydržel jenom jeden, je slušný, snaží se komunikovat. Jeho přístup ke cvičení je úplně jiný než můj, většinou "komíhá" celým tělem i při izolovaném cviku. Ale určitě tento jeho přístup nekritizuji, je jiný než má většina. Naopak, já mám v drtivé většině naprosto odlišné přístupy a postupy od většiny, v tom je to můj člověk.
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:

Ne ne, nepochopil jsi mě. Nikdy bych se nesmál nikomu, kdo je v posilce poprvé, nebo zvedá málo.
Šlo o to, že neměli žádnou techniku a bylo jim to úplně jedno. Kdyby se mě někdo zeptal, tak jim rád poradím a ukážu co a jak. Nešlo o výsměch.

Jaký jsi měl přístup a techniku při své první návštěvě posilovny ty
JPS

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
post-fipa napsal:

Asi tak...

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
post-fipa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
post-fipa napsal:

Když jsem šel poprvé do posilovny, tak jsem šel s kámošem, který chodil už cca 2 roky. Udělal se mnou kolečko, ukázal co a jak, na všechno jsem se zeptal a včechno mi vysvětlil a po dvou návštěvách s ním jsem už cvičil sám. Taky jsem do té doby dost sledoval M&F a Svět kulturistiky.
dakien

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:
Freimen napsal:
post-fipa napsal:

Když jsem šel poprvé do posilovny, tak jsem šel s kámošem, který chodil už cca 2 roky. Udělal se mnou kolečko, ukázal co a jak, na všechno jsem se zeptal a včechno mi vysvětlil a po dvou návštěvách s ním jsem už cvičil sám. Taky jsem do té doby dost sledoval M&F a Svět kulturistiky.

Nebudu ti psát, jak ten tvůj příspěvek vyzněl, to ať si vyloží každej po svém.

Já jsem prostě alergickej na takovýhle posměchy...

Neni mi jasný, proč mají lidi neustále tendenci se povyšovat a dokazovat, že jsou lepší....
Nechápu, že se lidi neustále starají o to co dělají druzí.... jak se oblíkaj ... kolik vydělávat a třeba i kolik zvedaj na bench...
panebože je mi to jedno... ať nosej pytel.. maj miliony a zvedaj prázdnou osu....

Až si půjdu zahrát fotbal, tak už se těším, že tam přijde týpek a začne se mi smát, že udělám jenom 10 nožíček, zatímco on jich udělá 50... takže jakmile mi spadne míč vezme ho a ukáže mi těch exelentních 50 nožiček... Myslí si o mě, že jsem pěknej břídil, protože když on začínal tak mu jeho kamarád, kterej to mimochodem hraje už 2 roky, ukázal styl, díky kterýmu jich zvládl 30 napoprvý.
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:

aha a proto místo abys jim poradil jako poradil tvůj starší kamarád tobě, tak jsi tam frajersky přišel, vzal si jejich benchovou osu a cvičil s ní biceps, jak jsi napsal...
Diana

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba by si ani poradit nedali.....
Nicméně nemá cenu se dohadovat. Nechápu, proč to odnáší zrovna Post-fipa. Je to fajn kluk.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
spider1029

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omg sak ho uz nechajte. Jeho prispevok vyznel trocha panovacne, ale mne by tiez bolo smiesne, keby do nasho hardcore polo-rozpadnuteho fitka prisli dvaja vychudnuti vietnamci.
Duro

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked je uz rec o tych asijskych bratoch...
prednedavnom do fitka jeden dobehol,trosku som kecal s babami za barom a on sa do nich pustil takou lamanou anglictinou
dievcata oci na celu tvar,ze co sa deje
tak som to skusal z neho nejak tahat ze ci chce ist cvicit alebo squash,vysvetlit mu nech zobere klucik,ze zaplati potom
okej,nejak odkrivkal do satne,za 3minuty vysiel,tasku polozil aj s klucikom k baru a isiel cvicit
post-fipa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
post-fipa napsal:

aha a proto místo abys jim poradil jako poradil tvůj starší kamarád tobě, tak jsi tam frajersky přišel, vzal si jejich benchovou osu a cvičil s ní biceps, jak jsi napsal...

Nikdo neměl zájem, aby jim poradil. Kdyby mě někdo poprosil o pomoc, nechám všeho a rád pomůžu.
post-fipa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Nicméně nemá cenu se dohadovat. Nechápu, proč to odnáší zrovna Post-fipa. Je to fajn kluk.

Díky Di!! Jsem to nemyslel vůbec špatně a všichni se do mě hned pustili
post-fipa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dakien napsal:
post-fipa napsal:
Freimen napsal:
post-fipa napsal:

Nebudu ti psát, jak ten tvůj příspěvek vyzněl, to ať si vyloží každej po svém.

Já jsem prostě alergickej na takovýhle posměchy...

Neni mi jasný, proč mají lidi neustále tendenci se povyšovat a dokazovat, že jsou lepší....
Nechápu, že se lidi neustále starají o to co dělají druzí.... jak se oblíkaj ... kolik vydělávat a třeba i kolik zvedaj na bench...
panebože je mi to jedno... ať nosej pytel.. maj miliony a zvedaj prázdnou osu....

Až si půjdu zahrát fotbal, tak už se těším, že tam přijde týpek a začne se mi smát, že udělám jenom 10 nožíček, zatímco on jich udělá 50... takže jakmile mi spadne míč vezme ho a ukáže mi těch exelentních 50 nožiček... Myslí si o mě, že jsem pěknej břídil, protože když on začínal tak mu jeho kamarád, kterej to mimochodem hraje už 2 roky, ukázal styl, díky kterýmu jich zvládl 30 napoprvý.

Pravda, vyzněl blbě, ale bylo to pro zasmátí, žádný výsměch.
Diana

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

post-fipa napsal:
Diana napsal:

Díky Di!! Jsem to nemyslel vůbec špatně a všichni se do mě hned pustili

Právě že tě trochu znám a vím, že ty takový nejsi.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: