|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
Zaslal: čt září 10, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | | Black Dragon napsal: | Mam naplanovany asi na mesic dopredu tak 6 akci minimalne... tedka sem zase rad za volny vikendy |
Si chlastas jak ses free co? zname...zname |
Ja bych nejspis chlastal i tak ...
Ale postupem casu clovek zjistuje, kolik ma najednou penez a volnyho casu ... klidu a pohody |
Ale ted je to chlastani preci jen takovy volnejsi ne? jinak se zbytek nemuzu nez souhlasit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 10, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | Ale ted je to chlastani preci jen takovy volnejsi ne? jinak se zbytek nemuzu nez souhlasit |
Mozna co se tyka zvani bab na panaka...
Jinak v tomhle nerozlisuju...porad sem stejny prase a porad delam stejnej bordel |
Doufam,ze se nechavas zvat Nic jim nekupuj pokavad to neni tutovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Na takovy level sem se opravdu jeste nedostal...ale neboj..nezvu kazdou, nezvu hned... akorat kdyz sem moc ozralej, tak je to spatny
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 12, 2009 2:03 am Předmět: |
|
|
Clovek chce jit zachlastat, pokecat s kamaradama... pohodicka, klidek patek ...
Dal sem si flasku vina, nejak mi nesedlo a svinsky mi prekyselilo zaludek a pak mi nebylo nejlip...
Pak resim nejakou picu co vyrvava po celym baru a po venku a napada fyzicky barmanku...
Odchazim a nejaci dva kreteni se tam mlati ...
Rozkopal bych jim drzky vsem ... kretenum _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 12, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
Vcera si nasi koupili burčák, tak mě nalili jednu skleničku, to bylo tak sladký že jsem měl problémy to dopít...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 16, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
Pro všechny milovníky dobrého vína, aneb musím si to pití nějak zdůvodnit
http://www.vinoazdravi.cz/index.php?soubor=nutricni_hodnota_vina
Dalším mechanizmem účinku pití mírného množství vína je příznivé působení na zabránění tvorby ucpávek artérií tromby. Alkohol ve víně snižuje shlukování krevních destiček a působí také na další faktory způsobující ucpávání tepen.
Nejen ve světě, ale také u nás, byly konány četné vědecké pokusy na téma vlivu vína na lidské zdraví. Např. bylo zjištěno, že po pravidelné večerní konzumaci 0,35 l bílého moravského vína (jednalo se konkrétně o Veltlínské zelené 1998) denně po dobu 4 týdnů významně poklesla hladina krevního fibrinogenu, který způsobuje ucpávání věnčitých tepen. Během pokusu se u sledovaných jedinců také zvýšila krevní hladina pozitivního HDL cholesterolu. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st září 16, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná, četl jsem knihu Gerarda Depardieu "Naživu". Kde tvrdí, že mu doktor poradil 1-2 skleničky vína denně, on si zdraví chce pojistit, tak pro jistotu vypije denně 7 lahví _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 16, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Pro všechny milovníky dobrého vína, aneb musím si to pití nějak zdůvodnit
http://www.vinoazdravi.cz/index.php?soubor=nutricni_hodnota_vina
Dalším mechanizmem účinku pití mírného množství vína je příznivé působení na zabránění tvorby ucpávek artérií tromby. Alkohol ve víně snižuje shlukování krevních destiček a působí také na další faktory způsobující ucpávání tepen.
Nejen ve světě, ale také u nás, byly konány četné vědecké pokusy na téma vlivu vína na lidské zdraví. Např. bylo zjištěno, že po pravidelné večerní konzumaci 0,35 l bílého moravského vína (jednalo se konkrétně o Veltlínské zelené 1998) denně po dobu 4 týdnů významně poklesla hladina krevního fibrinogenu, který způsobuje ucpávání věnčitých tepen. Během pokusu se u sledovaných jedinců také zvýšila krevní hladina pozitivního HDL cholesterolu. |
nechci do toho kecat takove odbornici,ale stejne,zdravi prospesne latky jako ve vinu jsou i v pivu.Neni pravda,ze vino je lepsi jak pivo.Pokusy na ZCU v Plzni to jasne dokazaly.Takze psat porad o vinu a povysovat ho nad pivo,ktere je prinejmensim stejne zdravi prospesne je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st září 16, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | zaklad je pit vseho dost a hodne to kombinovat, aby si ziskal co nejsirsi skalu zdravi prospesnych latek..jo Irone, uz sem zase zpatky ve stary forme |
toto je hodne kvalitni nazor.....vitej zpet!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 16, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | zaklad je pit vseho dost a hodne to kombinovat, aby si ziskal co nejsirsi skalu zdravi prospesnych latek..jo Irone, uz sem zase zpatky ve stary forme |
toto je hodne kvalitni nazor.....vitej zpet! |
diky zjistil sem, ze nema cenu se o nic ochuzovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|