|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt září 17, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Diana napsal: | Pro všechny milovníky dobrého vína, aneb musím si to pití nějak zdůvodnit
http://www.vinoazdravi.cz/index.php?soubor=nutricni_hodnota_vina
Dalším mechanizmem účinku pití mírného množství vína je příznivé působení na zabránění tvorby ucpávek artérií tromby. Alkohol ve víně snižuje shlukování krevních destiček a působí také na další faktory způsobující ucpávání tepen.
Nejen ve světě, ale také u nás, byly konány četné vědecké pokusy na téma vlivu vína na lidské zdraví. Např. bylo zjištěno, že po pravidelné večerní konzumaci 0,35 l bílého moravského vína (jednalo se konkrétně o Veltlínské zelené 1998) denně po dobu 4 týdnů významně poklesla hladina krevního fibrinogenu, který způsobuje ucpávání věnčitých tepen. Během pokusu se u sledovaných jedinců také zvýšila krevní hladina pozitivního HDL cholesterolu. |
nechci do toho kecat takove odbornici,ale stejne,zdravi prospesne latky jako ve vinu jsou i v pivu.Neni pravda,ze vino je lepsi jak pivo.Pokusy na ZCU v Plzni to jasne dokazaly.Takze psat porad o vinu a povysovat ho nad pivo,ktere je prinejmensim stejne zdravi prospesne je blbost. |
Ale já nepsala, že je víno lepší než pivo. Píši o vínu, jelikož ho piji a chutná mi. O pivu nepíši, protože o něm nic nevím ( krom toho, že po černém rostou prsa )a nepoznám ani nealkoholické od dvanáctky
Plán ochutnávek vína - Cellarius Budečská, Praha 2
http://www.cellarius.cz/planochutnavek/index.php?locality=B _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 19, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
Vcera perfektni akce od 8 do 4 dorana...
Navstiveny ctyri podniky ... nejaky ty pivka, jegry s redbullem, zeleny...pohodicka .. 2 telefonni cisla ze dvou pokusu
Dneska je v planu vecere s kamoskou a pak nasledne pokus o maraton _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so září 19, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem byl vyjímečně na dožínkovém Rohozci (14ka) a nádherným pečenym kolenu s hořčicí a křenem. mňam! _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
zbynekjesenka
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 4:48 am Předmět: |
|
|
asi takhle:
pivopivopivobecherpivobecherpivobecherbecherpivobechrbecherpivobecherbecherbecherbecher
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
dneska sem z nostagie otevrel tenhle krasnej topic  velka skoda, ze uz tady neni pan zakladatel..
pokusim se to tady trochu ozivit zase a dat nejaky tipy co mi ted v posledni dobe chutna, sou to dostupny (panak asi 70), ale hodne dobry rumy, tak treba nekdo bude mit chut je vyzkouset..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
nemeli ste nekdo tuhle whisku?
uvazuju o jeji koupi, jako darek pro tatu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
po kolika cca hodinach muzu jet autem, kdyz sem mel tri 12ky a par loku
vina?
edit: tak presne to byla 1 a pul 11cky, 1 a pul 12ky ale ta 11ka mela obsah alkoholu 4,9
mel sem to v prubehu dopoledne od cca 11 do pul 1.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Co to je za otazku? U kazdyho je to jinak, zalezi na tom jak ses trenovanej a jak rychle odbouravas chlast.... Kup si tester a vyzkousej _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Co to je za otazku? U kazdyho je to jinak, zalezi na tom jak ses trenovanej a jak rychle odbouravas chlast.... Kup si tester a vyzkousej |
neblazni, kvuli jedne jizde autem si nekoupim tester, chtel sem se zeptat jen tak orientacne.... ma mv planu jet o pul 4 odpoledne, proto se ptam. Je nejaky zpusob jak to odbouravani alkoholu urychlit?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
jo zabehnout 10 kilasku a o pul 4 budes ready... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
A proč to piješ, když máš řídit
Si najdi na netu alkoholmetr, velmi orientačně ti to dokáže spočítat.
Hodně pij, hodně se hýbej. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
Krev bez alkoholu budete mít za: 8 hodin, tj. dnes v 20:30
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|