|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: po září 14, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po září 14, 2009 11:17 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Black Dragon napsal: | | owar napsal: | | citace: | owar:
Pocital sem to baj voko se soucasnym kurzem dolaru ...
Letenka nejlevnejsi stoji 20 litru, vstupenka stoji 200 dolaru, hotel stoji cca. 250 dolaru/noc /2 lidma .. zradlo, chlast neco malo navic.. takze cca tech 40 mi to vychazi | zapomněl si na děvky a hazard |
Defky sou v cene
Hazard? Ja sem asi divnej, ale kdyz bych jel do LV, tak si skocim k tem pakovym automatum na ctvrtaky .. jak tam u toho sedej ty stary babky vzdycky |
v cene mas tak akorat svoji dlan za tech 40 litru ti ani nic jineho nezbyde nez maximalne honit po veceru na hajzlu. (jinak ten vylet vidim nejmene na 60) | tjo ale já to pak taky zběžně počítal a na dva dny to na 40 v pohodě vyjde (bez blackjacku a šlápot) |
jidlo,piti,taxi,suvenyry,spropitne pro barmana a levna holka na oral..... jsi na 20 synku
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po září 14, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | owar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Black Dragon napsal: | | owar napsal: | | citace: | owar:
Pocital sem to baj voko se soucasnym kurzem dolaru ...
Letenka nejlevnejsi stoji 20 litru, vstupenka stoji 200 dolaru, hotel stoji cca. 250 dolaru/noc /2 lidma .. zradlo, chlast neco malo navic.. takze cca tech 40 mi to vychazi | zapomněl si na děvky a hazard |
Defky sou v cene
Hazard? Ja sem asi divnej, ale kdyz bych jel do LV, tak si skocim k tem pakovym automatum na ctvrtaky .. jak tam u toho sedej ty stary babky vzdycky |
v cene mas tak akorat svoji dlan za tech 40 litru ti ani nic jineho nezbyde nez maximalne honit po veceru na hajzlu. (jinak ten vylet vidim nejmene na 60) | tjo ale já to pak taky zběžně počítal a na dva dny to na 40 v pohodě vyjde (bez blackjacku a šlápot) |
jidlo,piti,taxi,suvenyry,spropitne pro barmana a levna holka na oral..... jsi na 20 synku | já věřim, že BD by si sebou vzal konzervy a basu piv, ani levna ani draha holka nebyla kalkulována, natož spropitný, si upad ne, taťko _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 15, 2009 4:51 am Předmět: |
|
|
Jestli by to proslo v letadle, tak klidne by sme si tu basu skopku vzali _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út září 15, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
Dneska rano sem kravil na hondě cbr 900 rr a zamiloval jsem se  Nechce nekdo koupit smarta? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 15, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
Povedl se mi husarskej kousek ... ze stojky na rukou sem zuchnul krasne na hlavu  4 ibalginy v sobe a pater boli jak kurva ... aneb kdo umi ten umi _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: út září 15, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Povedl se mi husarskej kousek ... ze stojky na rukou sem zuchnul krasne na hlavu 4 ibalginy v sobe a pater boli jak kurva ... aneb kdo umi ten umi |
to je peklo
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út září 15, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Povedl se mi husarskej kousek ... ze stojky na rukou sem zuchnul krasne na hlavu 4 ibalginy v sobe a pater boli jak kurva ... aneb kdo umi ten umi | a proč si to dělal? si chtěl ukázat nějaký buchtě, že umíš pít nohama vzhůru, co?! :P ty holky tě přivedou do hrobu :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 15, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út září 15, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | Povedl se mi husarskej kousek ... ze stojky na rukou sem zuchnul krasne na hlavu 4 ibalginy v sobe a pater boli jak kurva ... aneb kdo umi ten umi | a proč si to dělal? si chtěl ukázat nějaký buchtě, že umíš pít nohama vzhůru, co?! :P ty holky tě přivedou do hrobu :P |
Krasny predmet PDP hnedka na zacatku kotoul ze stojky ... tyhle prasarny sem delal naposledy na zakladni skole | když jsem kdysi chodíval na ZOPku, tak si tam přesně timhle cvikem vyhodil jeden kluk rameno :) ale jak říkam, vždy se najde nějakej slabší kus :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt září 17, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 17, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
to jo..ale borec. Já bych ji poslal za tím míčkem (kecám)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|