|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 18, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | ta tipovaci soutez na mejn webu , uhadnout 10 poradi , to proste nejde , letos je nemozny uhadnout prvni trojku ne tak kdo bude sedmej a desatej , uz se fakt tesim , letos mam dvoje vanoce |
schválně, byl jsi při tipování vítěze fanoušek, nebo hádač? | dal sem Jay,Dexter,Kai,Phil a pak uy nevim , takze sem byl fanousek , nemam to srdce dat Jaye nekam niz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: pá září 18, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | dal sem Jay,Dexter,Kai,Phil a pak uy nevim , takze sem byl fanousek , nemam to srdce dat Jaye nekam niz |
to jsem si myslel
edit: dal jsem ti ho na 4. místo, soráč
edit2: apropo Kevin, tipuje Jaye na vítězství, zmínil se o tom na svym webu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 18, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | dal sem Jay,Dexter,Kai,Phil a pak uy nevim , takze sem byl fanousek , nemam to srdce dat Jaye nekam niz |
to jsem si myslel
edit: dal jsem ti ho na 4. místo, soráč
edit2: apropo Kevin, tipuje Jaye na vítězství, zmínil se o tom na svym webu | to sem rad , Kevin je muj clovek
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
ja jsem si taky jen tak ze srandy tipnul, myslim ze jsem to dal nejak:
Heath-Dexter-Greene-Jay (sorry sugar  ) a dal uz si to ani nepamatuju _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
Jako fanoušek bych dal Ruhla, jako hadač musím dát Heatha. Nevím proč, ale mám pocit, že ikdyby Kai přišel v supr čupr formě, nějak nebudou mít koule mu to dát.
edit: Tak první trojku mám jako Cizo :-) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Jako fanoušek bych dal Ruhla, jako hadač musím dát Heatha. Nevím proč, ale mám pocit, že ikdyby Kai přišel v supr čupr formě, nějak nebudou mít koule mu to dát.
edit: Tak první trojku mám jako Cizo :-) |
Já se toho Heatha taky bojim ... furt ho cpou dopředu .. a já popravdě nevim proč ... má takovej divnej hrudník, relativně úzký ramena (říkám relativně!), ruce zase extrém .. takže symetrie slabá. Ale kam vleze, tam bere. Ani sympaťák to neni. Na druhou stranu musím uznat, že se letos zase mrtě zlepšil .. ten kokos má fakt genetiku, že se dá jen závidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | _Lundgren napsal: | Jako fanoušek bych dal Ruhla, jako hadač musím dát Heatha. Nevím proč, ale mám pocit, že ikdyby Kai přišel v supr čupr formě, nějak nebudou mít koule mu to dát.
Já se toho Heatha taky bojim ... furt ho cpou dopředu .. a já popravdě nevim proč ... má takovej divnej hrudník, relativně úzký ramena (říkám relativně!), ruce zase extrém .. takže symetrie slabá. Ale kam vleze, tam bere. Ani sympaťák to neni. Na druhou stranu musím uznat, že se letos zase mrtě zlepšil .. ten kokos má fakt genetiku, že se dá jen závidět. |
??
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:49 pm Předmět: Kevin English Trains Back |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
| MikeJ Mezomorf napsal: | | koudy. napsal: | | _Lundgren napsal: | Jako fanoušek bych dal Ruhla, jako hadač musím dát Heatha. Nevím proč, ale mám pocit, že ikdyby Kai přišel v supr čupr formě, nějak nebudou mít koule mu to dát.
Já se toho Heatha taky bojim ... furt ho cpou dopředu .. a já popravdě nevim proč ... má takovej divnej hrudník, relativně úzký ramena (říkám relativně!), ruce zase extrém .. takže symetrie slabá. Ale kam vleze, tam bere. Ani sympaťák to neni. Na druhou stranu musím uznat, že se letos zase mrtě zlepšil .. ten kokos má fakt genetiku, že se dá jen závidět. |
?? |
presne tak, oproti Cutlerovi, Wolfovi nebo Freemanovi ma raminka jak zenska, asi to bude tim ze am kratsi klicni kosti
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: pá září 18, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
1. Dexter
2. Kai
3. Phill
4. Jay
5. Dennis W.
6. Victor
7.Tonny
8. Silvio
9. Branch
10. Dennis J.
Myslim, že asi tak nějak jsem to dal...
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: pá září 18, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sacharidacek dne pá září 18, 2009 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|