|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
bikon
|
Zaslal: út září 22, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
me ty jeho oci prijdou, ze tam ma praskly zilky. podle toho, jak ty "skvrny" vypadaji, bych to hadal .. pred rokem sem mel pulku oka rudou podobnym zpusobem - tezky vahy a tlak do hlavy
edit : video sem videl jenom ze zacatku, pokud oskar rikal neco jinyho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út září 22, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
Ich tak lahko niečo nerozdelí, čo to si za tých skoro 20 rokov kamarádstva prežili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | koudy. napsal: |
obě oči má červený okolo zornice ... z čeho to má? Nějaká teorie? |
Vždyť to v tom videu Oscar říká...co jsi u toho videa dělal, když se v něm jen mluví :) ? |
každej nerozumí mluvený angličtině ... něco málo pochytím, ale většině nerozumim. Kdybys místo tohodle rádoby směšnýho příspěvku napsal, co Oscar říkal ... prospěl bys nám víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: |
každej nerozumí mluvený angličtině ... něco málo pochytím, ale většině nerozumim. Kdybys místo tohodle rádoby směšnýho příspěvku napsal, co Oscar říkal ... prospěl bys nám víc |
přesně kvůli těmto kecům se mi 2x chce, od kohokoliv bys to bral srandu, ale já to samozřejmě myslím nejhůř jak to jde
Oscar tam říká, že ty oči má z toho, že cvičil (tuším dřep) se 6 kotouči na každé straně a následoval drop-set se 4 kotouči na každé straně pro 20 opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
| bikon napsal: | pred rokem sem mel pulku oka rudou podobnym zpusobem - tezky vahy a tlak do hlavy
:) |
Beztak ti v oku jenom svitila nejaka kontrolka, to se robotum a androidum obcas stava
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: út září 22, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | bikon napsal: | pred rokem sem mel pulku oka rudou podobnym zpusobem - tezky vahy a tlak do hlavy
:) |
Beztak ti v oku jenom svitila nejaka kontrolka, to se robotum a androidum obcas stava |
jenom potvora ne a ne vypnout :D
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:56 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | koudy. napsal: |
každej nerozumí mluvený angličtině ... něco málo pochytím, ale většině nerozumim. Kdybys místo tohodle rádoby směšnýho příspěvku napsal, co Oscar říkal ... prospěl bys nám víc |
přesně kvůli těmto kecům se mi 2x chce, od kohokoliv bys to bral srandu, ale já to samozřejmě myslím nejhůř jak to jde
Oscar tam říká, že ty oči má z toho, že cvičil (tuším dřep) se 6 kotouči na každé straně a následoval drop-set se 4 kotouči na každé straně pro 20 opakování... |
no vidiš jakej seš hodnej kluk, když chceš Kdybys to napsal jinak (nepovýšeně a s nějakou prospěšnou informací - nejlépe na mojí otázku), tak bych ti určitě také přijemněji odpověděl Já se potím už když mám překládat anglický text, natož mluvené slovo. I když třeba na videích Markuse Ruhla mi to celkem jde .. ať už mluví anglicky nebo německy (viz scéna supermarket v Made in Germany ) Ale to je taky tím, že to člověk viděl mockrát.
Zpět ke Kaiovi ... takže počítám li dobře 260kg a drop na 180kg x 20 rep. No tak to je nehorázná prasečina. Nicméně furt nechápu, jaký to má vliv na ty oči. Zavolte nějakého očaře, ať mi to vysvětlí. Jestli je to extrémním přetížením - popraskání žilek ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
Samozrejeme. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
taktiež pocitujem tlak v ,,očiach,, ked mám dosť naložené na činke. mne osobne pri MT mám ako ,,vygulené,, oči a akokeby do červena a viditelnejšie žilky v oku..pri drepoch až tak nie, ale určite je to spôsobené vnútorným tlakom a námahou..
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:07 am Předmět: |
|
|
taky znám popraskané žilky v očích .. ale tohle už jsou fleky jako kráva a symetricky ... no nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | taky znám popraskané žilky v očích .. ale tohle už jsou fleky jako kráva a symetricky ... no nic |
to je "normální", viděl jsem to už mnohokrát a třeba i přes půl oka, že na jedné straně nebylo vidět ani bělmo - krev z nosu nebo popraskané žilky v oku při brutálním tréninku nejsou nic neobvyklého...a že je to symeterické? Tak Kai Green má asi nejen symetrii svalovou, ale i cévního zásobení
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|