Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit: Samozřejmě myslim ostatní (abych se nikoho nedotknul) ale vim, že tohle jsou moraváci nebo přímo Brňáci, tak to maj kousek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Jenom se chci předběžně zeptat, kdo se chystá do Brna 16. na fighty, s kym se tam uvidim?
Bazzy, Drago, Mirio, Douglas?

mohli bysme se na chvíli sejít a pokecat.
Mirio aktuálně řeší jiné a bohužel důležitější starosti, takže svou účast nepředpokládám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro: To je škoda :- (, tak ať se ty záležitosti pořeší co nejlépe.

Jinak, psal mi Alistair Zítra bude bleskovka.

Pár fotek od něj:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
magion

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj: Díky, jen si nesu následky za své chování, čili pro mně, bohužel, nic nového. Jen už bych se konečně mohl naučit odpovědnosti za své činy, to zas jo. :-))

Ale to není téma tady na fórum.

Allistair se ti chlubil, že si koupil novou lodičku?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Geroj: Díky, jen si nesu následky za své chování, čili pro mně, bohužel, nic nového. Jen už bych se konečně mohl naučit odpovědnosti za své činy, to zas jo. :-))

Ale to není téma tady na fórum.

Allistair se ti chlubil, že si koupil novou lodičku?

Alkohol je melta lidstva.

Jen tak mimochodem ta fotka z lodě, je prej z Chortvatska ze září, kdy tam měl seminář. Počítám, že s Mirko se semináře neúčastnil. ( I když by to potřeboval jak sůl)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost OT!

DREAM chystá poměrně zajímavý event...
http://mmajunkie.com/news/16284/dream-announced-oct-25-event-in-the-white-cage-nine-participants-introduced.mma

citace:
Check out the embedded clip to see the full video.

Eddie Alvarez, Paulo Filho, Katsunori Kikuno, Yoshiro Maeda, Andrews Nakahara, Alistair Overeem, Kiyoshi Tamura and Marius Zaromskis were all introduced as participants for DREAM.12 on the promotional video, while Murilo "Ninja" Rua was also announced via an additional promotional image on the organization's official website.
hytuk

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Dost OT!

DREAM chystá poměrně zajímavý event...
http://mmajunkie.com/news/16284/dream-announced-oct-25-event-in-the-white-cage-nine-participants-introduced.mma

Mirio, víš proč já už sem vůbec nepřispívam? Protože vždycky když už se odhodlam, pěkně si nakopíruju odkazy a texty a připravim vtipný komentáře, tak mě o dvě minuty předběhneš :) Na tu klec se těšim, od Dreamu vynikající tah...
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebude to kolidovat s tím Alistarovým K-1?

To hytuk ... on sem někdy něco napsal Mirio vtipnýho ...
Malý je to proto, abys to Mirio nečetl, ne abys mi nadával, že se to přečíst nedá
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk: Bylo to o hodinu a devět minut. A na pitomosti se vyser a pěkně piš. :-)

ygg: Bez komentáře, staříku...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk: zdarec

to all: tak já už fakt nevim, teď se objeví, že má bejt 25. října na DREAM 12, přitom mi teď psal, že 17. října bude zápasit v Amsterdamu na turnaji k desátému výročí založení Golden Glory a že ho trochu sere, že ještě pořád nezná jméno soupeře. Tak to mi ho vyndej už.
owar

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
hytuk: zdarec

to all: tak já už fakt nevim, teď se objeví, že má bejt 25. října na DREAM 12, přitom mi teď psal, že 17. října bude zápasit v Amsterdamu na turnaji k desátému výročí založení Golden Glory a že ho trochu sere, že ještě pořád nezná jméno soupeře. Tak to mi ho vyndej už.
hele a nepíšes si se setnym?to by leccos vysvětlovalo :-)
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to má 26.září ten Soul .

Já si myslím, že když postoupí do finálové pyramidy, tak se na všechno vysere a bude trénovat na to. Když naopak dostane, a ne moc ... tak bude honit prachy a zkusí odbouchat co půjde.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
A to má 26.září ten Soul .

Já si myslím, že když postoupí do finálové pyramidy, tak se na všechno vysere a bude trénovat na to. Když naopak dostane, a ne moc ... tak bude honit prachy a zkusí odbouchat co půjde.

No on právě říkal, že je rád, že bude mít během měsíce dva fighty, tak uvidíme, co se z toho zase vyklube.
Douglas

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Jenom se chci předběžně zeptat, kdo se chystá do Brna 16. na fighty, s kym se tam uvidim?
Bazzy, Drago, Mirio, Douglas?

mohli bysme se na chvíli sejít a pokecat.

Doufam, ze tam budu, ale je mozne ze zas budu tvrdnout nekde mimo Brno, takze nic zatim slibit nemuzu.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: