|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 23, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
edit: Samozřejmě myslim ostatní (abych se nikoho nedotknul) ale vim, že tohle jsou moraváci nebo přímo Brňáci, tak to maj kousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 7:12 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Jenom se chci předběžně zeptat, kdo se chystá do Brna 16. na fighty, s kym se tam uvidim?
Bazzy, Drago, Mirio, Douglas?
mohli bysme se na chvíli sejít a pokecat. | Mirio aktuálně řeší jiné a bohužel důležitější starosti, takže svou účast nepředpokládám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
Geroj: Díky, jen si nesu následky za své chování, čili pro mně, bohužel, nic nového. Jen už bych se konečně mohl naučit odpovědnosti za své činy, to zas jo. :-))
Ale to není téma tady na fórum.
Allistair se ti chlubil, že si koupil novou lodičku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Geroj: Díky, jen si nesu následky za své chování, čili pro mně, bohužel, nic nového. Jen už bych se konečně mohl naučit odpovědnosti za své činy, to zas jo. :-))
Ale to není téma tady na fórum.
Allistair se ti chlubil, že si koupil novou lodičku? |
Alkohol je melta lidstva.
Jen tak mimochodem ta fotka z lodě, je prej z Chortvatska ze září, kdy tam měl seminář. Počítám, že s Mirko se semináře neúčastnil. ( I když by to potřeboval jak sůl)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: čt září 24, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
Mirio, víš proč já už sem vůbec nepřispívam? Protože vždycky když už se odhodlam, pěkně si nakopíruju odkazy a texty a připravim vtipný komentáře, tak mě o dvě minuty předběhneš :) Na tu klec se těšim, od Dreamu vynikající tah...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
hytuk: Bylo to o hodinu a devět minut.  A na pitomosti se vyser a pěkně piš. :-)
ygg: Bez komentáře, staříku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 24, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
A to má 26.září ten Soul  .
Já si myslím, že když postoupí do finálové pyramidy, tak se na všechno vysere a bude trénovat na to. Když naopak dostane, a ne moc ... tak bude honit prachy a zkusí odbouchat co půjde. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | A to má 26.září ten Soul .
Já si myslím, že když postoupí do finálové pyramidy, tak se na všechno vysere a bude trénovat na to. Když naopak dostane, a ne moc ... tak bude honit prachy a zkusí odbouchat co půjde. |
No on právě říkal, že je rád, že bude mít během měsíce dva fighty, tak uvidíme, co se z toho zase vyklube.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Jenom se chci předběžně zeptat, kdo se chystá do Brna 16. na fighty, s kym se tam uvidim?
Bazzy, Drago, Mirio, Douglas?
mohli bysme se na chvíli sejít a pokecat. |
Doufam, ze tam budu, ale je mozne ze zas budu tvrdnout nekde mimo Brno, takze nic zatim slibit nemuzu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|