Mazec
Steiny mam rad, sere me , ze je uz x-mesicu dopredu kompletne vyprodano do Prahy
Kazdopadne suprovej klip
Já na nich byl minule jak byli v Praze a brutální show... Ale ted už bych na ně stejně nejel. Každopádně sehnat lístek bylo asi fakt těžký, páč kámoš chtěl taky jet a během pár dnů (?) vyprodáno...
sere me , ze je uz x-mesicu dopredu kompletne vyprodano do Prahy
Kazdopadne suprovej klip
aukro to jistí, na Metallicu na KoRny a Depešáky jsem kupoval lístky v den koncertu....vždy bez problémů a Rammsteiny si nenechám ujít, to bude bomba
Pri koupi listku po netu, bych mel strach, ze koupim padelky na Depechaky v lednu bych teoreticky mohl mit listek origo, ale na to seru ...
Ale na ty Steiny bych i jel
sere me , ze je uz x-mesicu dopredu kompletne vyprodano do Prahy
Kazdopadne suprovej klip
aukro to jistí, na Metallicu na KoRny a Depešáky jsem kupoval lístky v den koncertu....vždy bez problémů a Rammsteiny si nenechám ujít, to bude bomba
Pri koupi listku po netu, bych mel strach, ze koupim padelky na Depechaky v lednu bych teoreticky mohl mit listek origo, ale na to seru ...
Ale na ty Steiny bych i jel
na aukru si to právě skoro nikdo nedovolí a procento dobré koupi je mnohonásobně vyšší než kdekoli jinde na netu. Kdybych měl navíc, tak se ozvu
_________________ Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.
Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.
Kultici na tom v tomhle budou dobre, ti maj nadprumerny srdicka
nekteri i dvojnasobne
_________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru