|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:03 pm Předmět: |
|
|
To Lameboy: no to já pravě ochutnávám nové proteiny tak, že koupím 1kg no, ale tyhle sáčky jsou moc šikovný.
Já teď dojel Excellent od Nutrendu, zbývají mi ještě 2 poloprázdné pixly od Promilu.
Můj další zálusk bude na Championa, ale nevím z těhlech dvou co vzít, co byste doporučili?
https://obchod.ronnie.cz/s-2226-100-whey-protein.html
nebo
https://obchod.ronnie.cz/s-145-pure-whey.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
Jo tak v tomhle jsem se rozhodoval taky. Páč oboje chuťovtě naprosto super (ten scitec ještě víc), ale ta cena u Scitecu: ( cca o třetinu víc je dost...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
Frozz. : champion je osvědčená kvalitka... nemůže tě zklamat. Sciteca sem neměl, ale myslím že většině lidí tu taky chutnal. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Frozz. : champion je osvědčená kvalitka... nemůže tě zklamat. |
Champion za 880Kc ... neni co resit ... nikdy se mi to snad nezhnusi |
jn já už konečně taky, 879 kč
A ted k němu dokonce vzorky XPAND XTREME PUMP a Hydroxycut Hardcore. Potěší to |
S tim hydroxycutem....no nevim nevim...snad mas rad svoje jatra..a precti si topic o spalovacich.....Jinak Laktofit co byl minuly tyden v akci nemel chybu a s Championem se muzete jit ....
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
| LVAVL napsal: | hoj, asi včéra nebo předevčírem sem rozdělal první 2.5 kilový kýbl laktofitu 65 whey proteinu prichut nugat.. TA ROZPUSTNOST...TO JSEM JESTE NEVIDEL...to proste muzete michat jak chcete...muzete v michani i trhnout rekord..ale laktofitu to je jedno*a20* proste michanim se nerozpusti....90% zustane navrchu tekutiny...skoušel jsem mléko i vodu...a to co neni nahoře jakože toho je opravdu převážná většina tak je dost tuze přilepený ve skleničče a na lžičce...PŘÍCHUŤ no to je jak to nazvat...nedá se to pomalu pít...sice první dávka....až na tu rozpustnost sem to překousl ale ted kdyz vidim jeste plny kybl..no nevim :-D....je to přeslazené....jakobych si přidával do toho lžičky cukru a moc jako nugát to taky nechutná....ještě tam mam prichut banan ale moc neverim ze by to mohlo byt lepsi
LAKTOFIT 65 WHEY PROTEIN........NIKDY..
ps: akorat vstrebatelnost je skvela...jakoby clovek nic nemel..nezatizi to...ale za tu chut a hlavne rozpustnost nema cenu to kupovat, ahoj |
Taky to musíš míchat v shakeru, pak se to rozpustí na 100%
Promil instantní proteiny zatim nedělá pokud sis nevšimnul A ono stejně i ty instantni je lepší míchat v shakeru, lžičkou v hrnku tam vždy něco zůstane.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Spazik :neřekl bych... případně tu trošku rozmázneš o stěnu a je to úplně bez čehokoliv _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nikdy si nekupujte cokoladovou 80ku od Weidera. Pokud si ji nahodou koupite, tak ji nemichejte s ledovym mlekem, neprislazujte (sladidlem, cukrem a uz vubec ne medem) a nedavejte do toho vodou nasate v lednice vychlazene oslazene ovesne vlocky | taky si davam do proteinu vlocky , dam do mlika bananovej matrix , 2 odmerky vlocek , necham 5 minut v lednicce a pak
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá září 25, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Draper napsal: | Nikdy si nekupujte cokoladovou 80ku od Weidera. Pokud si ji nahodou koupite, tak ji nemichejte s ledovym mlekem, neprislazujte (sladidlem, cukrem a uz vubec ne medem) a nedavejte do toho vodou nasate v lednice vychlazene oslazene ovesne vlocky | taky si davam do proteinu vlocky , dam do mlika bananovej matrix , 2 odmerky vlocek , necham 5 minut v lednicce a pak |
Já si momentálně dělám čokoládovej Chow rozmixovanej s mlíkem, banánem a kokosem, přeliju tím 150g ovesných vloček v misce, přes noc uležet a ráno je to naprostá paráda _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|