|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
mr.kvadriceps

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:42 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | ShawnRay napsal: | | e4 reloaded napsal: | | Hodne sem zvedavej na Ruhla, cim je mensi, tim je lepsi posledni souteze. |
do 10 se snad vleze |
Top 7 |
dexter,phil,kai,jay,wolf,branch,martinez, kam ho chces dat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já v tipovačce nevěděl kám dát X-mana, furt mi tam nepasoval, chtěl bych ho velmi těsně za finále, ale jak bude napnutý finále, tak i 7-10 je absolutně nejistý. Freeman-James-Ruhl-...
|
jeste Melvin, Branch, Silvio :) _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | daymoon napsal: | | A co Dexter? |
Dotkne se nekomo moc, kdyz muj nazor je, ze Dex je pravdepodobne nejhorsi Mr.O ? :) |
Me by se to dotklo, v pripade ze by to napsal nekdo normalni ...
Dexe mam jako Mr.O v tipovacce ... ale asi to bude jenom takove zbozne prani v letosni konkurenci.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | e4 reloaded napsal: | | daymoon napsal: | | A co Dexter? |
Dotkne se nekomo moc, kdyz muj nazor je, ze Dex je pravdepodobne nejhorsi Mr.O ? :) |
Dexe mam jako Mr.O v tipovacce ... ale asi to bude jenom takove zbozne prani v letosni konkurenci.. |
Jsem na tom stejne minuly rok mi to vyslo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
Viděl někdo naposledy nějaké video nebo čerstvější fotky Dextera? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Black Dragon napsal: | | e4 reloaded napsal: | | daymoon napsal: | | A co Dexter? |
Dexe mam jako Mr.O v tipovacce ... ale asi to bude jenom takove zbozne prani v letosni konkurenci.. |
Jsem na tom stejne minuly rok mi to vyslo |
Taky ho mam na 1., mel na to celej rok a zase pribral, a kvalitu udrzi takze podle me vyhra.
Supp:
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 25, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze o tom Dexovi to rikal Ronnie ve Flexu, ze pokud ho budou chtit porazit souperi z minuleho roku tak musi prijit minimalne lepsi nez minuly rok, protoze je minule Dexter porazil.
Ono nikdo ani nevi jestli se nahodou Dex od minuleho roku nezlepsil
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | e4 reloaded napsal: | Je mi docela jedno kdo to vyhraje, hlavne aby byl bilej | s blondatyma vlasama , nagelovanyma dovrchu |
nn dozadu | no zapomen na to , ze Wolf bude Mr.Olympia tady se jedna o Greena a Cutlera , Wolf pouze doplni top 10tku |
jen pro info měl Wolf loni na Olympii 260 liber, dnes ráno navážil 280 a sám v rozhovoru říká, že chybu, jakou udělal v loňské přípravě už nikdy neudělá...myslím si, že se máme na co těšit... |
a co presne udelal za chybu? vim ze neprisel ve forme v jake by si predstavoval ale v cem ta chyba spocivala?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Freimen napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | e4 reloaded napsal: | Je mi docela jedno kdo to vyhraje, hlavne aby byl bilej | s blondatyma vlasama , nagelovanyma dovrchu |
nn dozadu | no zapomen na to , ze Wolf bude Mr.Olympia tady se jedna o Greena a Cutlera , Wolf pouze doplni top 10tku |
jen pro info měl Wolf loni na Olympii 260 liber, dnes ráno navážil 280 a sám v rozhovoru říká, že chybu, jakou udělal v loňské přípravě už nikdy neudělá...myslím si, že se máme na co těšit... |
a co presne udelal za chybu? vim ze neprisel ve forme v jake by si predstavoval ale v cem ta chyba spocivala? |
Byl uplne bez cukru 2-3 tydny tusim a hodne toho ztratil
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Freimen napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | e4 reloaded napsal: | Je mi docela jedno kdo to vyhraje, hlavne aby byl bilej | s blondatyma vlasama , nagelovanyma dovrchu |
a co presne udelal za chybu? vim ze neprisel ve forme v jake by si predstavoval ale v cem ta chyba spocivala? |
Byl uplne bez cukru 2-3 tydny tusim a hodne toho ztratil |
Se vsadim ze mu to poradil Milos
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: |
Se vsadim ze mu to poradil Milos |
Pavlů ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 25, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | ShawnRay napsal: |
Se vsadim ze mu to poradil Milos |
Pavlů ? |
heh, ne jen se msi vzpomel ze nedavno tu byl rozhovor s Nasserem, a ten tam rikal ze Milos je spatnej trener a hodne zavodniku zkurvil,nevim co je na tom pravdy
EDIT: Trenuje Wolf porad pod Milosem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|