|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
johny c

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | ty nohy ma zatle , ne tak , jako pri poze ale zatle je ma | ale stejně to vypadá brutálně a tadle jeho fotka taky ten výraz je dost hustej :-)
ale fak nejvíc chválim toho tvýho cutlera ty nohy největší a nejbrutálnější co sem kdy viděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
Jaye jsem nikdy moc nemusel, ale teď mu fandím  Jinak cítím u pár ostatních závodníků lehké zklamání..... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
Strasne bych pral vitezstvi Jayovi.
Nejlepsi forma za poslednich 5let, kdyby se po porazce vratil zpet na trun, byla by to fantazie. _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
Abych nebyl OT
Cutler
Jackson
Heath
Green _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
Ktože to má naj paže bodybuildingu súčasnosti:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: so září 26, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:55 am Předmět: . |
|
|
Turakam: Na té totce je Green blíže fotografovi.. stejně jako na těch společných fotkách je Green zase dál a je to znát.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Jaye jsem nikdy moc nemusel, ale teď mu fandím Jinak cítím u pár ostatních závodníků lehké zklamání..... |
Tak pod toto sa podpíšem. Cutler sa mi nikdy nepáčil, ale teraz je to iné. Čakal som viac od Heatha, mierne viac od Dextera. Branch a Kai sú vyslovene neľúbiví kulturisti. Ronny vyzerá dobre, v rámci svojich možností. Silvio by mohol aj lepšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: so září 26, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
Jay si jde pro vitezstvi...
btw repost nevite od ceho ma kai ty sileny jizvy na obliceji? _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so září 26, 2009 10:07 am Předmět: |
|
|
| Rock3r napsal: | Jay si jde pro vitezstvi...
btw repost nevite od ceho ma kai ty sileny jizvy na obliceji? | asi to nemel v zivote lehke ...
|
|
| nahoru |
|
 |
martinxx
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so září 26, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
zitra muze byt vsechno jinak,vycurat behem chvilky 4 a vic kilo je v kulturistice docela bezne,takze se mozna jeste dockame nejakeho prekvapeni,cutler je zatim asi suverenne nejlepsi (a to bych jeste pred tydne nikdy nerekl),bije greena zezadu a je ostrejsi,ale za den se da stihnout hodne (i hodne sezrat a vychcat :)takze to bude rano asi opravdu zajimave,myslim ze kai jeste dost vytvrdne a preju mu at vyhraje,je to sympatak
Naposledy upravil Peca dne so září 26, 2009 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|