|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, Dexter je úřadující Mr. Olympia a to z něj hlavně dělá favorita, stejně jsem opravdu přesvědšen, že pokud během pár hodin neudělá Jay nějakou chybu.....bojovník, všem vyrazil dech, převzal na sebe charizma celé soutěže ( místo předpokládaného Greena), pózuje z chutí, publikum šílelo, když jakoby byla porovnávána top 3 a najednou....where is Jay??? když pak trojici doplnil, podium bylo jeho, jakoby rozhodčí už o něm měli jasno, všichni mu to najednou přejí, je "on", jde si pro to a věřím, že to dostane!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačným zklamáním snad pro každého je Wolf....jeho čas ale určitě přijde, borec jeho kalibru ale musí mít taky super břišní svaly, vypouklý břicho, ať si klidně má, to má každý ale při zatnutí to tam musí být! a mě to přijde že to má s "midsekcí" zatim nejhorší vůbec....
Smůla, že třeba takový Gustavo přišel po 5ti letech se srovnatelnou formou z top 3 a nedostane se letos ani do desítky, jak je to nabitý.
Trochu mi přijde, že rozhodčí trochu ignorovali Markuse ( byl z toho smutný) přál jsem mu top 10 ale nevypadá to...místo toho se tam zřejmě dostane často vyvolávaný Rockel
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
Pripojim take svuj pohled na vec. Podle toho co jsem v rychlosti shlednul vidim poradi takhle:
Jay Cutler (ac nerad, priznavam, ze formu ma, jmeno ma, hmotu sakra ma, takze proc ne, ale moc se mi nelibi)
Dexter Jackson (spis bych ho dal jako 3, bohuzel, ale jako obhajce ho mozna budou tlacit vyse na ukor Kaie)
Kai Greene (kontroverzni osobnost (me prijde v pohode), navic novacek, spise brutalni nez libivy, ale treba vyhraje, ja mu hodne fandim)
Phil Heath (spise zklamani, hrudnik je slabsi, nejak tak nevyrazny, ale je to muj oblibenec, beru ho trochu jako nastupce Shawna Raye, nevim proc)
Branch Warren (nadoraz, brutalni, ale proporcne nevyvazeny)
Victor Martinez (prijde mi, ze nema uplne formu)
Ronnie Rockel (rekl bych zivotni forma, obecne sam vypada vyborne, ale v porovnavackach vzdycky ztracel)
Gustavo Badell (nikdy mi nesedel, takze objektivne ho hodnotit nemuzu)
Toney Freeman (z fotek mi prisel nedotazeny)
Melvin Anthony (nevim proc, ale jeho vzdycky tak trochu podcenuju)
Samozrejme v mem hodnoceni hrajou velkou roli sympatie (na ukor objektivnosti) a kvalita fotek co jsem videl a kterych nebylo moc. Prenos jsem nevidel, dal jsem prednost spanku. Nejvetsi zklamani z pohledu tipovacky je pro me Wolf a prekvapeni Cutler. _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Sacharidacek napsal: | jakoze Cutler bude na 6. miste? Vsichni ho nejak odepisujou ... On si je vedom , ze letos je asi posledni moznost bojovat o prvni misto a jen tak to nenecha |
nenecha?myslis ze shodi tech 40 cm v pase oproti jinym zavodnikum a ze si necha prisit k hlave jine telo,aby nemel takove hranate a zalite svaly (oproti ostatnim profikum) nebo ze je superman? | jo je to SUPERMAN
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so září 26, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Peca napsal: | | Sacharidacek napsal: | jakoze Cutler bude na 6. miste? Vsichni ho nejak odepisujou ... On si je vedom , ze letos je asi posledni moznost bojovat o prvni misto a jen tak to nenecha |
nenecha?myslis ze shodi tech 40 cm v pase oproti jinym zavodnikum a ze si necha prisit k hlave jine telo,aby nemel takove hranate a zalite svaly (oproti ostatnim profikum) nebo ze je superman? | jo je to SUPERMAN |
jo plne souhlasim a stydim se
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 26, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | mahony bez si kopat pred barak o zed a neotravuj tady |
presne akorat blba momentka, ale stejnak fandim Dexterovi
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 26, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: |
Jay Cutler (ac nerad, priznavam, ze formu ma, jmeno ma, hmotu sakra ma, takze proc ne, ale moc se mi nelibi)
Dexter Jackson (spis bych ho dal jako 3, bohuzel, ale jako obhajce ho mozna budou tlacit vyse na ukor Kaie)
Kai Greene (kontroverzni osobnost (me prijde v pohode), navic novacek, spise brutalni nez libivy, ale treba vyhraje, ja mu hodne fandim)
Phil Heath (spise zklamani, hrudnik je slabsi, nejak tak nevyrazny, ale je to muj oblibenec, beru ho trochu jako nastupce Shawna Raye , nevim proc)
|
Vidím to zcela stejně, včetně té poznámky u Heatha. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so září 26, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | Pripojim take svuj pohled na vec. Podle toho co jsem v rychlosti shlednul vidim poradi takhle:
Phil Heath (spise zklamani, hrudnik je slabsi, nejak tak nevyrazny, ale je to muj oblibenec, beru ho trochu jako nastupce Shawna Raye, nevim proc)
Victor Martinez (prijde mi, ze nema uplne formu)
Ronnie Rockel (rekl bych zivotni forma, obecne sam vypada vyborne, ale v porovnavackach vzdycky ztracel)
Gustavo Badell (nikdy mi nesedel, takze objektivne ho hodnotit nemuzu)
Toney Freeman (z fotek mi prisel nedotazeny)
Melvin Anthony (nevim proc, ale jeho vzdycky tak trochu podcenuju)
Samozrejme v mem hodnoceni hrajou velkou roli sympatie (na ukor objektivnosti) a kvalita fotek co jsem videl a kterych nebylo moc. Prenos jsem nevidel, dal jsem prednost spanku. Nejvetsi zklamani z pohledu tipovacky je pro me Wolf a prekvapeni Cutler. |
Mená ako Ruhl a Wolf nevedieš?
Najviac by ma zaujímalo, kde ste prišli na to, ze Greene je sympaťák Viem, že to je vec pohľadu, ale pre mňa je to prudko nesympatický človek.
Cutlera som nikdy nemal rád, ale teraz si to zalúži a prajem mu to!
Od Heatha som čakal o dosť viac... od Dextra tiež možno niečo viac extra. A čo tak Martinez?
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
Zaslal: so září 26, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
Promiňte že tady eště otravuju  , ale mám takovou otázku. Proč Cutler při těch zádovej postojích má takovou tu nahrnutou kůži na spodních zádech ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem Jayovi psal SMSku s gratulacema, tak snad se neco nepodela.
Mahoney: ze stejnyho duvodu proc ty mas 35cm pres stehno. _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|