|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Jay si to zasloužil letos...mně byl vždycky sympatický, ale je fakt, že poslední ročníky to stálo za hovno, ale teď ukázal, proč je, kde je.. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
[quote="Sacharidacek"] | MikeJ Mezomorf napsal: | | X-Pert napsal: | Nechapem preco sa cudujete, ze bo Kay na stvrtom mieste. Ja by som ho videl este nizsie.[/quote
mozem vedet dovod preco by si ho dal nizsie? | mel proste pod kuzi porad tenkej film vody i ve finale , sice uz to bylo lepsi , ale furt nebyl dotazenej , na tom se shodujou vseci ... Kdyz se podivas na fotky z Arnolda , ty brutalni pruhy na zadech , kdyz dal lopatky k sobe . Btw e4 co to meles , tohle je navrat k symetrii a tvarum , se na toho Jaye podivej |
Je to zase, dikybohu, velkej pravoplatnej Mr.O, vedle Dexa pusobil dvojnasobne. Dex byl proste krok dozadu minulej rok a zaplatpanbu, ze se to vratilo tam, kam melo.
Jayyy :) _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
Branch to dostal zaslouzene _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
Ad tipovačka ronnie: že lidi dávali na 1. místo Jaye věřím, ale kdo dal na druhé Branche, to musí být vědma ale možná i takoví tady jsou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:49 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ad tipovačka ronnie: že lidi dávali na 1. místo Jaye věřím, ale kdo dal na druhé Branche, to musí být vědma ale možná i takoví tady jsou :-) |
Kurna, sem tipovacku nevyplnoval pac sem vedel, ze by mi to ronnie neposlal i kdybych vyhral (posila jen cr,sk), ale ted me to mrzi, branche sem mel na 2., Moa v top10, skoro bez chyby _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
Tohle byla snad nejpřekvapivější Olympie.Opravdu je to tedka našlapané,a titul mohlo Získat něákých 5borců.Warren druhý,Phill velký kandidát na titul až pátý,Wolf někde za 15místem.
Cutler měl asi životní formu,skvělou barvu všechno..Ale pořád se mi ty jeho záda v double bicepsu ze zadu zdají slité hlavně spodní část.Tam měl navrch Dexter a Phill neskutečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 27, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
O tehle Olympii se bude dlouho mluvit... Z prvního místa mám obrovskou radost, jinak snad z ničeho. Spousta umístění je obrovské wtf... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|