|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
Zaslal: st září 30, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Rozhodně nechci vyvolávat žádné incidenty. Respektuju Tvé znalosti a uznávám, že toho v mnohém víš víc než já. Ohradit jsem ale se tentokrát musel. |
Jo byl to preslap odeme a uznavam a omlouvam se. Porovnavani znalosti je nesmysl. Neco vis ty, neco ja, neco oba, neco nekdo treti. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: st září 30, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: |
Jo byl to preslap odeme a uznavam a omlouvam se. Porovnavani znalosti je nesmysl. Neco vis ty, neco ja, neco oba, neco nekdo treti. |
Souhlasím s tím, co jsi teď napsal a omluvu samozřejmě přijímám
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st září 30, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st září 30, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
Nemáš větší tu fotku pls? Asi né co jinak by si jí jsem dal. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Samot
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 30, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| pecina napsal: | | spt napsal: | akoze ako sa divam tak sa divam kazdu partiu ma takto na oko dokonalu , ma niekde slabinu? | Lýtka | ˇme pripadaj uplne v pohode , pravda nema je jak Materazo , ale ma je tak akorad
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st září 30, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
ono to asi taky docela klame v poměru s těma popelnicema (stehnama) chtělo by to aby byl aktuálně vedle někoho
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: st září 30, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
Tak přesne todle se mi úplně hnusí mít 50% svalů možná víc vytvořenejch jenom díky tomu, že bure steroidy jako kokot...dyť ten člověk z toho ani nemůže mít ani radost je to fak humáč a jeho mega bradavky to je taky pěknej humáč...
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | Tak přesne todle se mi úplně hnusí mít 50% svalů možná víc vytvořenejch jenom díky tomu, že bure steroidy jako kokot...dyť ten člověk z toho ani nemůže mít ani radost je to fak humáč a jeho mega bradavky to je taky pěknej humáč... |
věř tomu že z toho má radost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|