| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete? |
| Voda z kohoutku |
|
78% |
[ 79 ] |
| Balená voda |
|
21% |
[ 22 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
Josef

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ono v Brne je voda jak kde. Na Mendelce mame dobrou, o kus dal na Lesny nic moc. Kvalitativne celkem ujde, ale obcas maj lidi problemy s chemii, co tam davali Frantici na desinfekci, bo chlor uz se nepouziva.
Balena voda je podle me jak placebo, tim ze "je to ve flasce a platis za to, tak musi byt nutne lepsi".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
krtek01
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 1:56 pm Předmět: |
|
|
komu nechutná voda z vodovodu, tak si může pořídit SodaStream, který vyrábí sycenou vodu. www.sodastream.cz Jdou k tomu přikoupit takový sirupy, který mají fakt dobrou chuť. Teď doma máme zrovna citronový sirup a ten chutná jako Sprite...  a když jsme to kupovali, tak v tom obchodu nám dávali ochutnat pití, který chutnalo jako Cola...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
Zdravíčko, já piju převážně vodu z vodovodu, jelikož v tom nevidim moc rozdíl. Občas ( jako třeba teď) si udělam radost a chlastam Magnesii, protože mi chutná ta její typická kovová chuť _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
papla
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 6:16 am Předmět: |
|
|
Jedine vodovod .. rozdil v balene je ten ze je je predrazena a presycena mineralama (co sem cetl test v novinach tak balene mineralky by se melo vypit tak sklenice za den pri fyzicke namaze az 3 sklenice).
Jinak kazda voda je z vrtu jak balena ci z vodovodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 6:32 am Předmět: |
|
|
Jen ta voda z vodovodu musi byt pirna, coz my nemame xD Nicmene ja ji piju a vpohode, jen kdyz prijede nekdo cizi ma mensi zaziovaci problemy:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:54 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Jen ta voda z vodovodu musi byt pirna, coz my nemame xD Nicmene ja ji piju a vpohode, jen kdyz prijede nekdo cizi ma mensi zaziovaci problemy:D |
| citace: | | voda z vodovodu musi byt pirna |
jakou vlastnost ma voda pirna?
|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
Vodovod..:-)) máme vlastní studnu.Sice mi někdy připadá, že ta voda je nějaká kalná jak je to plný bublinek ale to všechno za chvilku zmizí a dá se normálně pít..a navíc co jsem tak četl tak balená není o moc lepší a když jdu tady u nás do obchodu tak dám za 1,5 litru kolem 15 korun..a to mám ani ne na dopoledne..takže tak 3 tyhle flašky na celej den ..a to je to jen čistá voda..a kde je jídlo? a suplementy?? jak už tady někdo říkal..nejsem milionář
a utrácet za čistou vodu mi přijde zbytečný
|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
A ještě bych měl na vás takovej dotaz..při mé stravě dost piju a tím pádem taky chodím na záchod...a ono není jednoduchý když musím něco vypít taky ráno a ne až bůhví kdy a dojíždění do školy..záchod nikde až ve škole a než se dopravím do školy tak to taky trvá..a tak se chci zeptat na nějaké vaše typy jak tu vodu v sobě déle zadržet..někde jsem četl že někdo si kvůli tomu sype do pití sůl..jak je známo sůl zadržuje vodu ale je to takhle dobré to dělat skoro každý den před školou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
| cool-turista16 napsal: | | A ještě bych měl na vás takovej dotaz..při mé stravě dost piju a tím pádem taky chodím na záchod...a ono není jednoduchý když musím něco vypít taky ráno a ne až bůhví kdy a dojíždění do školy..záchod nikde až ve škole a než se dopravím do školy tak to taky trvá..a tak se chci zeptat na nějaké vaše typy jak tu vodu v sobě déle zadržet..někde jsem četl že někdo si kvůli tomu sype do pití sůl..jak je známo sůl zadržuje vodu ale je to takhle dobré to dělat skoro každý den před školou? |
Vzhledem k tomu, že ideální dávka soli by měla být kolem 5mg na den, tak úplně zdravé to nebude. Ale co se dá dělat, když se nechceš pomočit v buse.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
Pokud pijes po mensich davkach a ta voda neni studena, tak tebou neprotece tak rychle. Ale je jasny, ze bez wc to casem nepujde :))
|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
No jinak to asi nepůjde..:-D ale když to tak vezmu tak té soli zase tolik nebude..já nemám potřebu si něco solit a dochucovat..prostě oběd ve škole..svačina tvaroh a racio chlebíky + třeba piškoty a protein já vím..ono se to za ten den sejde ale myslím že až tak to neuškodí..a taky bych řekl že by to vyšlo na stejno..kdybych celí ráno nepil a napil se až ve škole tak být bez vody taky nebude úplně to pravé ořechové..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
To jedeš do školy 5 hodin?
Tohle rozhodně není normální... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
Tu hovadinu se solením hodně rychle zapomeň... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
najlepsia voda je cista z vodovodu ... balenu skoro vobec nepijem... to je tak ja nebyvam v ziadnom velkomeste vacsinou vo velkomestach nieje ta voda velmi dobraa ale v mensich mestach, dedinach aaa este aj byvam dokonca pri najvacsej nadrzi s pitnou vodou na Slovensku  tak ta voda je priam vyborna ... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |