Tak jsem teď zkouknul zánam finále a musím uznat, že Branch si to 2. zasloužil. Dexter podle mě doplatil na to, že je vždycky ve formě , takže u něj nebylo tak dramatické zlepšení od loňska jako u Branche nebo Jaye. :-)
tak to bychom si mohli vsadit na pristi olympii na dennise wolfa (ktery me letos zklamal, jakozto jeho fanouska)
Proc mam pocit, ze na tech fotkach bez barvy jsou vsichni obvykle nesrovnatelne kvalitnejsi? Kolikrat mi pripada, ze s barvou ta kvalita jde o polovinu dolu a ty detaily vubec nevyniknou...
?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Proc mam pocit, ze na tech fotkach bez barvy jsou vsichni obvykle nesrovnatelne kvalitnejsi? Kolikrat mi pripada, ze s barvou ta kvalita jde o polovinu dolu a ty detaily vubec nevyniknou...
?
Zalezi jaka barva. Dream tan zasere detaily neskutecne. Co pouzivaj profici vetsinou ani ne. Jay uz je tady nabarvenej. Ale strasne zalezi na osvetleni podia, ktere je casto dost na hovno bohuzel.
?
Zalezi jaka barva. Dream tan zasere detaily neskutecne. Co pouzivaj profici vetsinou ani ne. Jay uz je tady nabarvenej. Ale strasne zalezi na osvetleni podia, ktere je casto dost na hovno bohuzel.
dle me zaleží hlavně na to správném osvětlení a jak si pod něj stoupneš pak Ti vynikne fakt všechno.
jakoze ho nemam moc rad, tak tohle je teda mega forma. Nadratovany ramena .. uff. Taky se mi zda, ze tam maj bud na hovno svetlo anebo se to foti nekde z daleka. Je to docela smutny .. top svetova soutez a neni tam videt nic, co by melo ..
?
Zalezi jaka barva. Dream tan zasere detaily neskutecne.
Mně připadá že toho světla (hlavně nějaký ty bodovky) na pódiu je až moc a veskerý ty stíny vyhladí a pak jsou kulatý jak balóni. Tohle denní světlo krásně prokreslí tvary,
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
?
napriklad ta zelena co skusal ferigno, ta bola super
?
napriklad ta zelena co skusal ferigno, ta bola super
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Zalezi jaka barva. Dream tan zasere detaily neskutecne.
tak proc ho vsichni pouzivaji?[/quote]
To je diskutabilni. Ve statech nepouziva Dream Tan temer nikdo, krome evropanu co tam jdou soutezit. V nekterejch statech maji dokonce zavodnici zakazano pouzivat Dreamku aby nezasrali zakulisi. Cim se stalo ze je to nejpopularnejsi barva v evrope je mi zahadou, ale je to jak to je. Dreamka je zaroven nejtmavsi barva ze vsech temer coz je problem protoze poradatele jsou zvykli na urcitou barvu zavodniku a tak sviti podium podle toho. Kdyby nekdo zkusil neco jineho tak vedle deseti dalsich co maj dreamku bude vypadat na podiu svetle a i kdyz bude treba detailnejsi tak bude vypadat blbe. Bohuzel. Muj nazor.
profici sou dycky uz den dopredu nastrikani takovou pistolou , to vypada , jak kdyz lakyrnik strika dvere , by me zajimalo jak to pak davaj dule , kdyz to na nic h uschne a nespini to obleceni nic ... Ty shitove barvy co pouzivaj tady zavodnici , ze ho nekdo poplaca po rameni a ma tam obtisk ruky to je lol
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru