|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli si pamatuju, že to je o něm ale prý se vykašlal na lift, shodil a šel dělat bojový sporty _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michoo
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Jj taky jsem to slysel zacal snad s boxem ale udajne se pak k liftu zase vratil
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
pred posledni disciplinou - koule, ale i s odnosem na 7m
1. Savickas - 49 pts
2. Pudzianowski - 47
3. Shaw - 42
4. Poundstone - 41
5. Ortmayer - 35,5
Cizo to pak urcite rozepise vic, tohle je sileny WSM .. nikdo tam neni absolutni vitez, i Zydrunas jednu disciplinu podelal. Vypadalo to chvilema jak na houpacce .. ale o vitezi je myslim rozhodnuto.
Btw Savickas 11x 350kg mrtvy tah .. si dela prdel ne? :d
PS: Pudzian je asi robot .. rok o nem neni skoro slyset a ted bojuje o prvni misto temer. Sice se tam dostal hlavne diky tomu, ze Derek i Z nejaky discipliny podelaly .. ale i tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | pred posledni disciplinou - koule, ale i s odnosem na 7m
1. Savickas - 49 pts
2. Pudzianowski - 47
3. Shaw - 42
4. Poundstone - 41
5. Ortmayer - 35,5 |
tak velmi ,,ZAUJIMAVÉ,, poradie..no a s tou poslednou disciplínou: tak tajne verím, že Pudzianowski by mohol tu zužitkovať svoju kondičku a rýchlosť, ked ide aj o nosenie na vzdialenosť.
inak škoda Poundstone a Ortmayera, že sú dosť pozadu a hlavne také značné bodové straty majú.
Savickas-ova sila ramien (teda tlaková) by mi aj stačila
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
CIZO, kloubouk dolu před odhadem Shawa, toho bych opravdu tak nahoře nečekal... Osobně mě trochu zklamal Poundstone. A v závěrečné disciplíně věřím, že to Mariusz nakopne a vítězství urve na svou stranu. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
jj po tomhle bude asi novy pravidlo .. ze ne vzdy znamena vaha 400lb obezitu :D hned v eliminacich psal Ortmayer, ze neveril vlastnim ocim, ze se neco tak obrovskyho muze pohybovat tak rychle.
Skoda, ze narozdil od Olympie nebo normalnich zavodu jsou oficialni reporty nulovy. A videa uz tuplem nejsou. Celkem jsem zvedavej jak to podelal Poundstone a Z.
Ortmayera je skoda, ale on byl v eliminacich nemocnej, nejak presne nepsal co mu bylo .. jen ze mu bylo tak spatne, ze se na to chtel vyprdnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
Tak Shaw porazil v Atlasech Poundstonea a neskončí hůře než třetí...Teď stojí proti sobě Mariusz a Big-Z. Za pár minut se dozvíme, kdo je pro tento rok nejsilnějším mužem na planetě
edit:
Zydrunas Savickas je pro tento rok World's Strongest Man!
Naposledy upravil _Lundgren dne so říjen 03, 2009 11:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
Budou nějaký fotky a videa aspoň teď o skončení? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
videa maximalne od divaku .. fotky jen pokud naky uniknou. Prava si bohuzel drzi spolecnost, ktera je myslenkove nekde v minulym stoleti .. zpravy maj byt okamzity a ne ze na Vanoce vydaj sestrih ..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
Zydrunas pekne! moc jsem mu to pral..aha, takze Ortmayer mel zdravotní potíže. co je to do háje za marketing, nepouštět do světa obrazový materiály a vysílat to buhvi kdy..tam budou nejaky experti. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
Nebude to aspoň někde na Eurosportu? Jistě že tak na Vánoce, ale aspoň něco....
Škoda....v tom úplném finále jsem to přál Pudzianovi.
Ale jako v tomhle vždy...vyhrál momentálně ten nej. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
NEeeeeeeeeeeeeeee!Ale bylo to těsný.Pudzianovi jsem to přál ai když Cizo řikal něco o 4.tých místech skoro jsem se trefil.Každopádně bych to chtěl videt v obrazový podobě a tahle strategie (udělat sestřih na prosinec) je o ničem.Asi se shodnem, že to byl nejnadupanější závod WSM _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
Pudzian pekne, stále je v svetovej top trojke bezpochyby. Mám radosť, aj ked výhra by ma potešila viac, ale však ich má dosť. Derek musí byť sklamaný, tak tvrdo drie... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|