Nemůžu si pomoct, ale neznám víc nesympatickýho kulturistu, než je Green a to úchylný oblečení do posilovny, no comment...
Já zas neznám víc nesympatickýho člověka než si ty. Neříkal jsi že už sem nikdy nic psát nebudeš?! Ale jak jsem říkal, kdybych ti uřízl ruce, tak veřim tomu že takovej nemrda jako ty by se naučil ťukat do klávesnice hubou.
Ten idiot ještě není zabanovanej ? Fakt se divim, že takový kreténi jako Mattoni nejsou banovaný...
Tak jsem mrknul na Ol.2007 a ten Cutlerovic kluk tam byl oproti letošku jak prasátko!
Nedal by si někdo práci s tím, dát sem vedle sebe jeho fotky v základních pózách rok za rokem?
Sice ho nemusím, ale letos smekám - šel do sebe!
Už jen to, že mu zmizela ta jeho hrozná comixová čelist a podbradek:)
som sa trochu pohral je to zakladovka od 1999 do 2009 okrem roku 2002 vtedy olympiu vynechal.Z fotiek a este takej slabej kvality to nieje nic na hodnotenie.
Mě se nejvíc líbí na té fotce, kde má startovní číslo 12.
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
Tak to je nejlepší forma, kterou Jay kdy měl a potvrzuje to, že letos byl o třídu nadevšema. Tohle by neporazil ani Blade ve formě a o tom hnusným šaškovi s copem ani nemluvim...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru