| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lobotor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Michoo
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 9:39 am Předmět: |
|
|
Už tu fotku mám dýl a taky ju mám uloženou jako 15cti letej... tak teda nevím _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
nekdo se s tim holt uz narodi.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
sacharidacek: nv ja ji nasel na netu jako 15letyho
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:27 pm Předmět: |
|
|
Ten kluk je prostě nádhernej, pro mě druhej arnold, doufám že se nezprasí a bude furt tak pěknej i v pase..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
NEvíte někdo kolik měří? Přijde mi jako prcek co se výšky týče... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | NEvíte někdo kolik měří? Přijde mi jako prcek co se výšky týče... |
už se to tu myslím řešilo po senzačním ME 2007 a o něm je kupa jiných údajů po ruských fórech...zase až úplně malý určitě není, já mám 178 cm a zase o tolik to není...
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | vid. priest nikdy nema sancu na velke vitazstva ... | To se takhle nedá říkat. Podívej se, kolik velkých chlapů na vítězství nedosáhne úplně stejným způsobem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
mozno je to trufale ale priest nikdy nemal sancu vyhrat olympiu A podobnu prestiznu sutaz.. na olympii bol najlepsi 6. myslim , a raz 3 ci 4 na iroman pro... zasa opak ako ruhl ma velku nesumernost .. aj napriek tomu ma tam par dobrych miest . lesukov ma super genetiku , je uzasny ale aj tak mu nedavam carieru coleman yates cutler Haney to je moj osobny nazor:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |