nejlepsi strongman video co jsem kdy videl, hlaska z 1:15 asi vejde do historie
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
podle me ten kotnik uz nikdy nebude stoprocentni ...
Proč by nebyl? Pokud nebude mít jo smůlu, a udělali mu to dobře, tak by být v klidu mohl, navíc kotník je zrovna kloub, který se i při sportu dobře fixuje a bandážuje, takže případné následky pro jeho sportovní karieru by měly být minimální. Kolena, záda, ramena ale i lokty, jsou obecně mnohem větší průser.
I když jistě, posrat se může bohužel všechno.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Riku Kiri mal vzdy problemy, len si teraz niesom 100% isty, s kotnikom, alebo nieco s chodidlom. Dokonca sa mu aj zlomilo parkrat a zmarilo mu to viackrat sance na vyhru. Napriklad v 1996 v poslednej discipline ked mal moznost vyhrat nad Magnus Ver Magnussonom sa mu to stalo hned na zaciatku a myslim ze ani disciplinu nedokoncil. Inak mal ten chlapik neskutocnu silu, na youtube je video raw benchu v jeho podani 302.5kg s velmi dlhou stopkou na hrudniku a lahucko hore.
Ale s tymi zraneniami je to individualne, napriklad pre väcsinu strongmanov je odtrhnutie bicepsu viacmenej koniec kariery, kdezto taky mariusz pudzianowski sa 5 mesiacov po operacii dostal do takej formy, ze na WSM bol jediny vyrovnany super so Savickasom.
jsem trochu nastvany, nevite nekdo proc se zavody v Brne zrusili? Jsme se s Honzou pripravovali, jeho to mel byt navic prvni start, a uz jsem se fakt tesil : (
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru