|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
dumar
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | dumar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Co je vlastne nejlepsi?Ikdyby si mel ten nejlepsi protein na svete..uplne ten SUPER SUPER NEJlepsi a NEJrychlejsi (a nejdrazsi)..tak nebudes vypadat lepe jako nekdo,kdo ji po treninku vlocky s tvrarohem.Za dalsich deset let to uz bude uplne sci-fi a nikdo se v tom nevyzna..vsemoznych studii,ktere Ti reknou,ze proste kdyz onu vec nebudes delat,tak si cvicil zbytecne.A co vsichni borci pred 20-30 lety...nebyl zadny internet,cetl se magazin Stadion,kde cas od casu vysel plakat kulturisty a nejake to cteni..a hlavne se cvicilo,pilo mliko,jedl tvaroh,maso a ovesne vlocky a presto tito jedinci vypadali lepe,nez pulka internetovaho fora s Hydrou,CFM proteiny a kreatinem (o sypani nemluve). |
No flame,ale pointu tveho prispevku jaksi nechapu. Vubec nevim nad cim se pozastavujes... |
pionta je ta drahy priteli,ze dotazovany ze ptal,co ma pit po treninku...jeste to nechapes? |
chapu ,ale odpovidat takovym zpusobem a tak obsirne ...
BTW nechapu proc tu treba Hydro lezi tolik lidem v zaludku? Ze by to bylo cenou
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| dumar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | dumar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Co je vlastne nejlepsi?Ikdyby si mel ten nejlepsi protein na svete..uplne ten SUPER SUPER NEJlepsi a NEJrychlejsi (a nejdrazsi)..tak nebudes vypadat lepe jako nekdo,kdo ji po treninku vlocky s tvrarohem.Za dalsich deset let to uz bude uplne sci-fi a nikdo se v tom nevyzna..vsemoznych studii,ktere Ti reknou,ze proste kdyz onu vec nebudes delat,tak si cvicil zbytecne.A co vsichni borci pred 20-30 lety...nebyl zadny internet,cetl se magazin Stadion,kde cas od casu vysel plakat kulturisty a nejake to cteni..a hlavne se cvicilo,pilo mliko,jedl tvaroh,maso a ovesne vlocky a presto tito jedinci vypadali lepe,nez pulka internetovaho fora s Hydrou,CFM proteiny a kreatinem (o sypani nemluve). |
No flame,ale pointu tveho prispevku jaksi nechapu. Vubec nevim nad cim se pozastavujes... |
pionta je ta drahy priteli,ze dotazovany ze ptal,co ma pit po treninku...jeste to nechapes? |
BTW nechapu proc tu treba Hydro lezi tolik lidem v zaludku? Ze by to bylo cenou |
právě že neleží
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | dumar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | dumar napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Co je vlastne nejlepsi?Ikdyby si mel ten nejlepsi protein na svete..uplne ten SUPER SUPER NEJlepsi a NEJrychlejsi (a nejdrazsi)..tak nebudes vypadat lepe jako nekdo,kdo ji po treninku vlocky s tvrarohem.Za dalsich deset let to uz bude uplne sci-fi a nikdo se v tom nevyzna..vsemoznych studii,ktere Ti reknou,ze proste kdyz onu vec nebudes delat,tak si cvicil zbytecne.A co vsichni borci pred 20-30 lety...nebyl zadny internet,cetl se magazin Stadion,kde cas od casu vysel plakat kulturisty a nejake to cteni..a hlavne se cvicilo,pilo mliko,jedl tvaroh,maso a ovesne vlocky a presto tito jedinci vypadali lepe,nez pulka internetovaho fora s Hydrou,CFM proteiny a kreatinem (o sypani nemluve). |
BTW nechapu proc tu treba Hydro lezi tolik lidem v zaludku? Ze by to bylo cenou |
právě že neleží |
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
Na anglickych strankach ma stale okolo 5 hviezdiciek a ludia su snim celkovo spokojny tak si myslim ze to zle nemoze byt... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: |
Na anglickych strankach ma stale okolo 5 hviezdiciek a ludia su snim celkovo spokojny tak si myslim ze to zle nemoze byt... |
Je to opravdu tak,dival jsem se na jinaci fora a podle zkusenosti to je uzivatelu velice dobry protein za sqelou cenu
mimochodem maji v nabidce tady tak ''casto omilane a demonizovane'' hydro za dobre kacky
https://obchod.ronnie.cz/s-2818-hydrolyzed-whey-protein-isolate.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| dumar napsal: | | schnitzel napsal: |
Na anglickych strankach ma stale okolo 5 hviezdiciek a ludia su snim celkovo spokojny tak si myslim ze to zle nemoze byt... |
Je to opravdu tak,dival jsem se na jinaci fora a podle zkusenosti to je uzivatelu velice dobry protein za sqelou cenu
mimochodem maji v nabidce tady tak ''casto omilane a demonizovane'' hydro za dobre kacky
https://obchod.ronnie.cz/s-2818-hydrolyzed-whey-protein-isolate.html |
neni Hydro jako Hydro
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | dumar napsal: | | schnitzel napsal: |
https://obchod.ronnie.cz/s-2818-hydrolyzed-whey-protein-isolate.html |
neni Hydro jako Hydro |
souhlasim,osobne me nejlepsi bylo hydro TT od B..5. Znam slozenim kvalitnejsi HWPI, ale k dostani pouze myslim v USA
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikard
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
Zdar, potřeboval bych vědět jestli je nějaká maximální denní dávka proteinu nemyslim doporučenou, mám extrifit 80 sem snim spokojenej, ale zjistil jsem, že ho používám asi až moc tak jestli to nevadí. Sem ve škole a pořád někde lítám takže neni moc času si obstarat jídlo v pevném stavu.
Dík za odpoved _________________ Nikdy, nerikej nikdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
asi to není idealní vzhledem k rychlé vstrevbatelnosti ale jinak by to nemelo vadit
EDIT: jinak to taky závisí na tom jakej mas denní príjem bílkovin (jen jestli to nevíš) tzn. 1,5g bílkovin /kg tvý váhy a zbytek co nedoplníš z pevnýho jídla tak doplnit proteinem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ze zvědavosti zakoupil dva testovací čtvrtkilové balíčky proteinu od Extrifitu ... jahoda a banán ... a rozmíchává se to vcelku dobře (i jen vidličkou ve vodě s maltou) a chutná to slušně. Ta chuť je vcelku nevýrazná, ale to je podle mě akorát dobře, protože pokud toho člověk koupí klasický kýbl, tak se mu nějaká výraznější chuť vcelku brzy přejí. Takže pokud by byl k dostání za rozumnou cenu, je to slušná volba.
Jinak si myslím, že ta jahoda je lepší, zejména s mlékem mi silně vyhovuje, byť na jahoda-banán od Cytogenu nemá. Ale ten bývá zase o dost dražší.
Až to dožeru, zkusím všemi proklínaný Vitalmax, jestli je to fakt takový hnus _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Mikard napsal: | Zdar, potřeboval bych vědět jestli je nějaká maximální denní dávka proteinu nemyslim doporučenou, mám extrifit 80 sem snim spokojenej, ale zjistil jsem, že ho používám asi až moc tak jestli to nevadí. Sem ve škole a pořád někde lítám takže neni moc času si obstarat jídlo v pevném stavu.
Dík za odpoved |
zaklad je pevne jidlo...ten rozmixovanej prasek ti jidlo nenahradi
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Já zase zkusil proteiny BioTech 100% Iso Whey. Rozpustnost slušná, jen trochu pění. Měl jsem čokoládu a vanilku. Trochu mi chutí připomínají Promil. Na vanilce je zajímavý to, že hned po rozmíchání má takovou lehce umělou chuť, ale když se nechá chvíli odstát, chuť se dost vylepší. To jsem ještě nezažil :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
Já teď zkouším Championa Pure Whey 70% čokoládu, 2250g nebo kolik to je za 990Kč, rozpustnost skvělá, chuť také (taká pravá čokoládová, necítím umělou chuť) a nepění. S vodou jsem ještě nezkoušel, ale zkusím - stejně mi to nebude chutnat  . Takže tenhle protein doporučuji! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|