|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jíte hovězí maso? |
Pouze v objemu |
|
26% |
[ 13 ] |
Pouze v dietě |
|
0% |
[ 0 ] |
V objemu i v dietě |
|
65% |
[ 32 ] |
Nejím |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
Autor |
Zpráva |
Bajola
|
Zaslal: ne červen 13, 2004 8:31 pm Předmět: Hovězí maso |
|
|
Vždy jsem měla zato, že nejlepší hovězí část, co se výživových hodnot týče, je svíčková. Chtěla jsem v tom mít jasno, tak jsem jednotlivé části seřadila a evidentně nejlépe (nejméně tuku, nejvíce bílkovin) z toho vyšel bok , kýta a krk . Svíčková v závěsu za nimi. Jde ovšem o to, jak jsou tyto části v praxi náročné na přípravu a vůbec použitelné.
Které části hovězího z níže uvedených jíte?
Jak je nejčastěji připravujete?
Které části doporučujete konzumovat a jakým stylem je upravit, aby takové jídlo vyhovovalo co nejvíce požadavkům fitness stravy?
Jaký máte názor na balené mleté hovězí maso?
Hovězí – seřazeno dle množství bílkovin (B - T)
roštěnka ................. 29 ..... 14
svíčková pečeně ..... 26 ..... 18
svíčková ................. 21 ...... 8
krk ......................... 21 ...... 5
kýta ....................... 21 ...... 4
bok ........................ 19 ...... 1
žebra ..................... 19 ..... 15
jazyk uzený ............ 19 ..... 24
jazyk ...................... 16 ..... 17
zadní ...................... 15 ..... 10
ledvinky .................. 15 ...... 8
kližka ..................... 14 ....... 6
plec ........................ 13 ...... 7
přední ..................... 12 ..... 13
Hovězí – seřazeno dle množství tuku (B - T)
bok ......................... 19 ...... 1
kýta ........................ 21 ...... 4
krk ......................... 21 ....... 5
kližka ...................... 14 ...... 6
plec ........................ 13 ...... 7
svíčková .................. 21 ..... 8
ledvinky .................. 15 ...... 8
zadní ....................... 15 ..... 10
přední ..................... 12 ..... 13
roštěnka ................. 29 ..... 14
žebra ...................... 19 ..... 15
jazyk ...................... 16 ...... 17
svíčková pečeně ...... 26 ..... 18
jazyk uzený ............. 19 ..... 24
Pro upřesnění, dietou zde nemíním dietu na soutěžní prkna. Jde mi o to, zda vůbec někdo v dietě konzumuje hovězí maso či jenom a pouze kuřecí.
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Mike Tyson
|
Zaslal: ne červen 13, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
bezne konzumujeme hovezi a i vdiete se to da,ovsem ne denne,to si dovoli lepsi stavbari hmoty:))ja davm jen svickovou......obvykal davka masa denne 500-1000g:))
|
|
nahoru |
|
|
Angel
|
|
nahoru |
|
|
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne červen 13, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
kýta a zase jenom kýta. Na svíčkovou já smrtelník nemít peníz
Příprava jak v objemu tak v dietě smažením nebo pečením.
BTW. vepřový v dietě taky válím
|
|
nahoru |
|
|
Bajola
|
Zaslal: ne červen 13, 2004 9:26 pm Předmět: |
|
|
Kurňa, chvilku tu nejsem a je tu pěknej bordel totálně mimo téma.
Nemůžete se jít hadat jinam?
Se tu morduju hodinu s tím, abych vytvořila tu blbou tečkovanou tabulku! Vypadá to, že pouze jako kulisu pro vaše divadýlka.
Děkujeme, odejděte .
Angel: Promiň, že jsem ti jednou již nerozpomenutelně neaktuální poznámkou vycházející zhola z čirých vizuálních fakt způsobila trvalé a nenávratné trauma. Bohužel jsem si nemohla pomoct tuto poznámku neutrousit a nenapadlo mě, že ti takto rozvrátí tvůj již i tak dietami zhýralý život. Jsem to ale bezohledný konzument hovězího. Hnus! Shame on me.
|
|
nahoru |
|
|
Prinz Eugen
|
Zaslal: ne červen 13, 2004 11:11 pm Předmět: |
|
|
v hlasovani chybi bod : zeru hovezi kdykoli ho mam a je mi u prdele v cem sem jestli v objemu diete nebo v cemkoli :-)
ten bych dal asi ja :-) ale v diete sem valstne v zivote nebyl :-)
|
|
nahoru |
|
|
Sauron
|
Zaslal: po červen 14, 2004 8:14 am Předmět: |
|
|
Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...
... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva
jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....
SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ
|
|
nahoru |
|
|
Miguelito
|
Zaslal: po červen 14, 2004 8:26 am Předmět: |
|
|
HELE, AMERICTI BUZICI:-))
JEN TAK PRO ZAJIMAVOST, SVICKOVA U NAS STOJI CCA 400/KG, V JEDNOM ZAPADAKOVE JSEM JI KUPOVAL ZA CCA 230, TO UZ MI PRISLO PRIJATELNEJSI - NA KOLIK TA SRANDA VYCHAZI V US? MAM TAKOVY POCIT, ZE JE TO TAM URCITE LEVNEJSI...
|
|
nahoru |
|
|
wence
Moderátor
|
Zaslal: po červen 14, 2004 2:38 pm Předmět: |
|
|
Reno Reines napsal: | HELE, AMERICTI BUZICI:-))
JEN TAK PRO ZAJIMAVOST, SVICKOVA U NAS STOJI CCA 400/KG, V JEDNOM ZAPADAKOVE JSEM JI KUPOVAL ZA CCA 230, TO UZ MI PRISLO PRIJATELNEJSI - NA KOLIK TA SRANDA VYCHAZI V US? MAM TAKOVY POCIT, ZE JE TO TAM URCITE LEVNEJSI... |
Ok Odpadliku;-)
Ta sranda vychazi v USA na nejakejch 6-9$ za libru.
Ale to je burt,udelam si hlasovani,kdo jezdi Hummerem.Ale nepiste me tam ze mate skodovku protoze na Hummer neni penez........ _________________ SEM LIDSKY ODPAD.......
SEJDEME SE NA SMETISTI :-)
|
|
nahoru |
|
|
Miguelito
|
Zaslal: po červen 14, 2004 4:19 pm Předmět: |
|
|
TAK TO JE ASI TAK STEJNE JAKO U NAS... JENOM TA HODINOVA MZDA JE NEKDE JINDE.
|
|
nahoru |
|
|
Stan
|
Zaslal: po červen 14, 2004 4:22 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem byl hodne veci,ale buzik??
Jinak ohledne informacni ceny svickove..nevim, ale kdyz jsem ji jednou omylem koupil,jelikoz se mi libilo ,jak byla hezky zabalena,tak spolubydlici nemohl pochopit,ze az tu flakotu v te vode uvarim,tak ji jen tak bez prilohy sezeru.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
nahoru |
|
|
Stan
|
Zaslal: po červen 14, 2004 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ono to ani neni kvuli diety,ale jde o jednodussi pripravu.Kdyz do hrnce nahazu 3kg masa,uvarim kotel ryze,tak nemusim tri dny nic delat..a pokud se chci najist normalne,zajdu do restaurace.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
nahoru |
|
|
Hans Nuss
|
Zaslal: st červen 16, 2004 4:06 pm Předmět: |
|
|
Stan napsal: | Ono to ani neni kvuli diety,ale jde o jednodussi pripravu.Kdyz do hrnce nahazu 3kg masa,uvarim kotel ryze,tak nemusim tri dny nic delat..a pokud se chci najist normalne,zajdu do restaurace.. |
Vybornej recept! Taky to tak delam. V kure jim 1kg hoveziho a snazim se k tomu aspon 500g ryby, no hnus. Na hovezi nedam dopustit. Kupuju teda zadni.
|
|
nahoru |
|
|
merlin
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 10:36 am Předmět: |
|
|
Svíčkovou do sebu cpu co se dá. Mám ji od 150 - 170 Kč jeden den starou.
|
|
nahoru |
|
|
JohnBlbec
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 10:53 am Předmět: |
|
|
Sauron napsal: | Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...
... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva *6*
jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....
SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ |
co je to Hateaubriand? :o))) _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|