|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
Včerejší "vinobraní" hroznů z naší pergoly. Asi 90kg! Vše zpracováno na výborný a zdravý mošt. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
Úžasně jsem se pobavil v BG na účet našich východních bratrů-jeli tlaky s JR na nakloněný lavici s 30kg,sednul,dal si je na kolena,lehnul a nedam si je nad hlavu,oki přišel mu pomoc sparing.Tak další pokus,lehnul sparing tahal za lokty a činky stále dole,ještě to zkusili jednou a stejnak je společnými silamy nahoru nedostali tak si šel vzít lehčí činky a nahoru mu je pomohl dostat větší kolega:))) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
strasne moc me tesi, ze me minula smrtící vlna SUPERSTAR, protoze kdyz tak procitam tady to vlákno a i jinde na fóru, tak mi to prijde ubohý, směšny a nechapu to..jo a taky me trošku potešilo 5. místo v tipovacce :-) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Mám radost z krásně fialovýho indikačního papírku |
Gratuluju, kdy se to narodí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tvému programu to bude porod jako po másle (nebo spíš po oleji?) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|