|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | http://hokej.sport.cz/hokej/extraliga/157434-hokejiste-plzne-porazili-spartu-kometa-vyhrala-na-lede-mistra.html
Snad se kometa uz rozjela |
Počkej až přijede Tesla .--) to vás rozsekáme :D i když momentálně fandím oběma týmům, ptz bydlím v Brně ted :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | již zejtra bude doma nová kára |
Co si kupujes fizle? | kdo je fízl? já nejsem fízl! a jestli jsem to tu někdy psal, tak jsem kecal a dělal z vás kokty! na bench dam 50 a dřepnu 75 kilo!
btw Forda Focuse, šestnáctka, r.v.2007 uvedeno do provozu 2008, hečbek :) jo a navíc to má ještě záruku! :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | již zejtra bude doma nová kára |
Co si kupujes fizle? |
btw Forda Focuse, šestnáctka, r.v.2007 uvedeno do provozu 2008, hečbek :) jo a navíc to má ještě záruku! :P |
Tak to je slusny ... ja bych ti sice nesveril ani trikolku, ale hlavne ze mas radost
Jestli projde ta nova vychytavka, co tedka projednavaji kuci usati v parlamentu, tak krome toho ze si nad tim pohonim, tak si asi taky koupim pristi rok novyho mazlika.. nejspis tu Mazdu 6 MPS
btw. byl sem se projet na bruslach, sice mam pulku much v ocich a druhou v hube, ze ani nemusim veceret, ale hnedka mam lepsi naladu... tedka vyzahnu pul flasky Ouza a bude mi jeste lip _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | již zejtra bude doma nová kára |
Co si kupujes fizle? |
btw Forda Focuse, šestnáctka, r.v.2007 uvedeno do provozu 2008, hečbek :) jo a navíc to má ještě záruku! :P |
Tak to je slusny ... ja bych ti sice nesveril ani trikolku, ale hlavne ze mas radost
Jestli projde ta nova vychytavka, co tedka projednavaji kuci usati v parlamentu, tak krome toho ze si nad tim pohonim, tak si asi taky koupim pristi rok novyho mazlika.. nejspis tu Mazdu 6 MPS
btw. byl sem se projet na bruslach, sice mam pulku much v ocich a druhou v hube, ze ani nemusim veceret, ale hnedka mam lepsi naladu... tedka vyzahnu pul flasky Ouza a bude mi jeste lip |
Zkapalněné pendreky jo? :D No to na policajta sedí
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
Jojo
Vcera s ananasovym dzusem a dneska s colou ... oboji super kombinace _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
dneska sem bezel...do kopce asi tak 15-20 metru bylo to strasny pripadal jsem si strasne zvlastne jak kdyby na me byl divnej pohled
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
ja sem na to expert voe... kolikrat sem uz malem volal šerifa ze me ho ukradli
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 1:59 am Předmět: |
|
|
Podarilo se mi zdolat Mt. Fishtail, 6hodin lezeni do strmyho "kopce", zadna cesta, velkej tezkej batoh, hustej les, kameny,skalky, pot, bolest, pot, bolest, ale ten pohled z vrcholku hory byl k nezaplaceni, tolik endorfinu jsem nikdy nemel. Bohuzel nejakej Michael Roberts tolik stesti nemel a pri zdolavani vrcholku pred 5lety zemrel a nedivim se, finalni usek - cca 200m prevyseni se leze po skale a volnych kamenech, nejednou se mi stalo, ze se po doslapu uvolnilo par sutru, joo to jsem mel srdce v kalhotech:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | již zejtra bude doma nová kára |
Co si kupujes fizle? |
btw. byl sem se projet na bruslach, sice mam pulku much v ocich a druhou v hube, ze ani nemusim veceret, ale hnedka mam lepsi naladu... tedka vyzahnu pul flasky Ouza a bude mi jeste lip |
tu mazdu ma nekdo od nas ze skoly, vidim ji tam stavat na parkovisti a je fakt moc pekna _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|