| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Rock3r

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze by to prece jenom nevyhral kvuli tomu oznaceni novacek...byl by druhej. _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | supporter napsal: | | Tak to je nejlepší forma, kterou Jay kdy měl a potvrzuje to, že letos byl o třídu nadevšema. Tohle by neporazil ani Blade ve formě a o tom hnusným šaškovi s copem ani nemluvim... |
sasek s copem je sice... sasek s copem :) ale formou na AC asi predcil i tuhle Jayovu formu :) |
já s Cizem plně souhlasím! Kdyby měl šašek formu, byl by z šaška král
Jinak ty jeho volný sestavy ... to je prostě dokonalost ... i když si všechny podobné, pokaždé to člověku vyrazí dech ... velký respect .. Ed Corney byl proti němu ho*no pózer |
Ho*no pózer? Si děláš prdel ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | jesus to sou zase hlody kdyby ... Cutlera by letos neporazil NIKDO a taky ze neporazil |
vsetci vieme ze je to tvoj milacik tak sa tu nepokakaj
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | Fotky Joela Stubbse pořízené den před Mr. Olympia:
|
obr, ale přijde mi takovej neforemnej
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | dzordn2 napsal: | Fotky Joela Stubbse pořízené den před Mr. Olympia:
|
obr, ale přijde mi takovej neforemnej |
Jedna s nejširších koster jakou jsem viděl.Řekl bych že jí má širší než Ruh (ten tam má více masa ale)Škoda těch noh,i když je pod Milošem zlepšil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Robb napsal: | | dzordn2 napsal: | Fotky Joela Stubbse pořízené den před Mr. Olympia:
|
obr, ale přijde mi takovej neforemnej |
Jedna s nejširších koster jakou jsem viděl.Řekl bych že jí má širší než Ruh (ten tam má více masa ale)Škoda těch noh,i když je pod Milošem zlepšil. | me pridou jeho nohy v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
petter33
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
neni su tie nohy Greenove?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| petter33 napsal: | | neni su tie nohy Greenove? |
taky se me zda, protoze na tech fotkach od dzorna2 je ma o hodne mensi...navic na te fotce od sacharida ma vrsek hlavy nejak useklej
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | petter33 napsal: | | neni su tie nohy Greenove? |
taky se me zda, protoze na tech fotkach od dzorna2 je ma o hodne mensi...navic na te fotce od sacharida ma vrsek hlavy nejak useklej |
Se divím, že tam SACHARIDÁČEK dal Grenovi nohy a ne Cutlerovi a neobarvil je načerno
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
samozrejme su to greenove nohy:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
no já nevim, když sem koukal na mainwebu na fotky z Olympie, tak byli dost v nepoměru k jeho vršku (ale cutler taky vypadá na pódiu jinak než na těch fotkách z druhýho dne)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
Reakce na KG volné sestavy - neskutečný borec!!!
Tohle jsem ještě neviděl, má to prostě v krvi a pak to ještě vypiluje k dokonalosti! Tam není pohyb navíc, nic zkaženého - nádhera!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |