|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bulldozer
|
Zaslal: ne září 20, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
ten čelní dřep je vážně super v celku tvá výkonnost je super. _________________ Jednou mrtvý tah poznal a už nikdy tahat nepřestal.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út září 22, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
Tyhle dva roční mazlíky někdo odložil na silnici před Olomoucí  , kdybych hledal v Olomouci útulek ještě o pět minut déle, tak už jsem si je vezl domů. Byl jsem z toho pěkně na měkko, když jsem je tam odevzdával.
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: út září 22, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
To je síla, jak se lidi chovají ke psům. Já odchytil cca před půl rokem krásné tak 6-8 měsíční štěně pitbulla, taky bych si ho skoro nechal, ale Dag by to nepřekousnul. Akorát teda v útulku neskutečnej opruz s tím, že po mně chtěli strašné množství různých potvrzení, tak jsem jim vysvětlil, že jsem toho psa chytil v práci a že v pracovní době fakt nemůžu lítat celý den kvůli birokracii. Ale ten pes neměl ani obojek a běhal u silnice, tak bylo zřejmé, že ho někdo vyhodil. A hned nato Hlína zastavil provoz na R1, když tam viděl běhat štěně bulmastifa. Taky úplně nádherná fenečka, bohužel podvyživená a strašně bojácná. Tak smutné oči jsem snad nikdy neviděl.
Sorry za ot. Jinak pěkné váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po září 28, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
27.9.2009 Meč Matúša Čáka / Evropský pohár - Dubnica nad Váhom
........................................ 5. místo .............................................
Na tento závod jsem se cítil připravenější než na Teplice, sice jsem netrénoval, ale přibral jsem čtyři kila na 139kg a cítil jsem se odpočinutý. Na závod se nás postavilo 11 závodníků, krom slováků a čechů také poláci a maďaři. Začátek se ale nevyvíjel vůbec dobře, ale nakonec jsem spokojený. Závody to byly pěkný s velkou diváckou podporou.
1. TAHÁNÍ KAMIONU 7,5t - Kamion se tahal do mírného kopečka a bylo to sakra znát. Trochu jsem s ním pohnul, ale tahle disciplína pro mě byla zklamáním. Naštěstí jsem tak bídně nedopadnul sám a tak se s pořádím dalo ještě něco udělat.
2. SUPERYOKE 370kg / 20m - Sice jsem nebyl první a jednou jsem jařmo položil, ale konečně jsem mohl být s tímto testem síly trochu spokojený.
3. OHRADA 310kg + MEČ 150kg - Naprostá pohoda, jen na tu školáckou chybu, kdy se mě zdála ohrada lehká a začal dělat dlouhé kroky, abych byl rychlejší a samozřejmě jsem ji musel znovu dvakrát zvedat.
4. PŘEMÍSTĚNÍ 125kg NÁPRAVY - Náprava mi jde a tady se to potvrdilo děleným prvním místem s Honzou Šalatou. Oba jsme dali osm úspěšných pokusů.
5. SCHODY SÍLY 180kg / 220kg / 260kg - Sice ne v nejlepším čase, ale aspoň jsem byl jedním z pěti, kteří zvládli všechny schody.
6. ATLAS STONE 150kg PŘES HRAZDU - Čtyři přehození za limit jedné minuty, završily celkem povedené závody.
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
Naposledy upravil s.sman dne ne říjen 11, 2009 1:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lobotor
|
Zaslal: po září 28, 2009 8:33 am Předmět: |
|
|
Velice gratuluji k peknemu 5 mistu a myslim ze za chvily budes stat i na tech prickach nejvetsich. Moc ti fandim drz se a preji hodne uspechu
|
|
| nahoru |
|
 |
Climatic
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:10 am Předmět: |
|
|
..Taky gratuluju..Pěkný výkony..jen tak dál:) _________________ Nezáleží na tom ,kolik golů jsi dal, počet bodů, které sis připsal, rekordy, které jsi překonal, trofeje, které jsi získal nebo soupeři, které jsi porazil. Jelikož velké sportovce dělá velké srdce. A jen ti s největším srdcem, zápalem, plným nasazením a především láskou ke sportu se stávájí legendami.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
NE 4.10.2009
Mrtvý tah
8x70kg
8x120kg
6x160kg
4x200kg
4x240kg
2x280kg
2x320kg
1x340kg
Přítahy v předklonu
12x70kg
10x110kg
8x150kg
6x180kg
4x200kg
2x220kg
Zdvíhání ramen
10x120kg
8x160kg
4x200kg
4x240kg
Přítahy k bradě
8x60kg
6x70kg
4x80kg
2x90kg _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
nikkon
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Sakra to je síla
Není video?:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
Počítám že jsi dal těch 340kg stejnou technikou a vybavením, jak jsi tady kdysi ukazoval na videu. Měle by nějaký pozitivní vliv třeba powerlifterské vybavení na už tak skvělý výkon? Myslím třeba dres. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
Mrtvý tah parádní -gratuluju ... zatim jsem u tebe viděl nejvíc 320kg, pokud se nepletu. Chci se tě zeptat, jestli nemáš problém cvičit po mrtvolách ještě přítahy v předklonu? Ty spodní záda musíš mít dost vyčerpaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Díky za reakce. Ted si nejsem jist, ale 330kg jsem už zvedl a 340kg myslím, že taky. Ale teď opravdu nevím a nechce se mi to v logu hledat.
Co se týče dresu při mrtvole, tak nemám tušení, jak by mi mohl pomoci. A nejspíš si to v dresu stejně nikdy nevyzkouším.
A co se týče přítahů, tak mi to při tréninku nevadí, ale regenerace je pak rozhodně delší, to je pravda. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|