| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sajzz
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 6:39 pm Předmět: kvalitny shaker ? |
|
|
Poradte prosim, nejaky kvalitny shaker.. Mam od Gaspariho ale pri miesani sa tekutina vylieva atd... S akym mate dobre skusenosti vy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Mám ten obyčejnej od ronnieho. Pokud to dobře uzavřu tak je to vpoho, ale jak blbě zavřu ten závit tak je vymalováno.
Ale stalo se mi, že se mi otevřel v tašce. Kámoš řikal, že se mu taky otevřel.
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
Mam od scitecu takovej modrej a je v poho, nikdy se mi jeste v tasce neotevrel
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
mam stejnej jako seva, ja paradni.... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ja mam teda tento  A ako hovorim, pri miesani voda "odlatuje" prská.... aj ked je to dobre uzavrete. Takze Ten od BiotechUSA je fajn ? nebudu s nim podobne problemy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| sajzz napsal: | Ja mam teda tento A ako hovorim, pri miesani voda "odlatuje" prská.... aj ked je to dobre uzavrete. Takze Ten od BiotechUSA je fajn ? nebudu s nim podobne problemy? |
Z toho scitecu jsem presel na biotech a ani jeden problem zatim.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.cerbak

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Vrsek i velky vrsek oboji sroubovaci jeste se mi v zivote neotevrel mam doma 3
|
Asi 2 měsíce používam tento a je v pohodě (pokud dobře dotáhneš závit).
Ale myslím že každý se závitem ti udělá dobrou službu.
Dřive jsem používal obyčejný "zacvakovací" a protein skončil několikkrát v tašce nebo v kuchyni na zdi
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
Já mám od Slovenské národní reprezentace, s takovým červeným nápisem, a je super. Koupil jsem ho za 79Kč v Praze :P _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 7:22 am Předmět: |
|
|
Šejkr si vyhlídnu vždycky v náky akci s proteinem. Měl sem syntru a aminostar. U syntry mi u jednoho sejkru lítalo sítko, takže se pořádně prášek nerozpustil a u aminostaru u jednoho šroubovacího vůbec netěsnil. Jinak teďko mám šroubovací aminostar, totálně jetej, už ani ten nápis není vidět a úplně v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
Mam ten co je na obrazku - Buchsteiner MixMaster od Weidera. Ked sa to spravne dotiahne nic netecie a nema sancu sa samo v taske otvorit.
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
Uplne neprakticky je napr tento:
Co asi vyrobca poklada za vyhodu, je ta zapadka oproti otvoru na pitie - predpokladany efekt je, ze ked mam otvor na 2 stranach, tak sa pije lahsie, co je aj pravda.... ale prenasat sa v nom da len prasok, nie tekutina. Navyse pokial sa nedrzi sejker sposobom, ze mam pod tou zapadkou prst, tak ona zapadne a je po "vyhode"
problem c.2
sitko ma gumene lemovanie, ktore velmi rychlo nasmradne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |