|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
„Revizor není veřejným činitelem, a nemá tak možnost kohokoliv zadržet,“ prohlásil při zdůvodnění rozsudku předseda soudního senátu s tím, že jedinou jeho možností je vyzvat černého pasažéra, aby jej následoval například na policejní oddělení nebo počkal na příjezd hlídky. „Nesmí mu ale bránit v odchodu, ani jej napadnout,“ prohlásil soudce, který zdůraznil, že tuto pravomoc by měli pouze jako veřejní činitelé. Tento statut jim ale zákonodárci zatím neudělili.
http://www.denik.cz/z_domova/revizora-dostal-za-zadrzel-cerneho-pasazera-trest.html
Tak pokud me chytne treba v metru,mohu se proste zvednout a vystoupit bez toho abych platitl pokutu?Jak je to????
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
Ty mas povinnosti, jenze on nema prava ...
Ty mu musis ukazat jizdenku, pripadne obcanku, pripadne s nim pockat na hlidku policie, ale on nema pravo to po tobe chtit, tzn. nema zadne zakonne paky jak te k tomu donutit ...
tzn. kdyz mu nic neukazes nebo vemes roha, tak on nic nemuze ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
hehe tohle bezte rict tomu klukovi, co mu revizori dali do drzky takovym stylem, ze mu museli v nemocnici amputovat varle
ale ja s nima mam jen ty nejlepsi zkusenosti, vzdycky jsem si pokutu zaplatil hned na miste :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | hehe tohle bezte rict tomu klukovi, co mu revizori dali do drzky takovym stylem, ze mu museli v nemocnici amputovat varle
ale ja s nima mam jen ty nejlepsi zkusenosti, vzdycky jsem si pokutu zaplatil hned na miste :-) |
Revizoři sebou měli muže v černém ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | hehe tohle bezte rict tomu klukovi, co mu revizori dali do drzky takovym stylem, ze mu museli v nemocnici amputovat varle
ale ja s nima mam jen ty nejlepsi zkusenosti, vzdycky jsem si pokutu zaplatil hned na miste :-) |
Dragon:takze kdyz mu reknu,ze nemam cas a ze specham..tak vystoupim a on me "zadrzet" nemuze?Protoze jednou jsem videl jak jeden revizor taha nejakou babku za kabat od nastupiste
Yazi:vidis.. mozna neplatit je lepci
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Je to přesně jak píše BD. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
me kucí dycky pustili.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
Odhalil jsem BARU
Dobrá podoba,ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
Oba stejni mutanti
Povedl se mi husarskej kousek ... po ceste ze Vsetina do Brna sem si zajel na okruzni jizdu po Prerove
druha vec, po ceste tam .. freestyle jako svina na serpentinach, kde je vsude kolem silnice snih, teplota na bodu mrazu a ja mam letni gumy _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
druha vec, po ceste tam .. freestyle jako svina na serpentinach, kde je vsude kolem silnice snih, teplota na bodu mrazu a ja mam letni gumy |
A pak se vsichni divi, kdyz nekdo nedodrzuje zakon, kdyz uz samotni "pomahat a chranit" to nedodrzuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | Black Dragon napsal: |
druha vec, po ceste tam .. freestyle jako svina na serpentinach, kde je vsude kolem silnice snih, teplota na bodu mrazu a ja mam letni gumy |
A pak se vsichni divi, kdyz nekdo nedodrzuje zakon, kdyz uz samotni "pomahat a chranit" to nedodrzuji |
Nejsem si vedom v tomto pripade, ze bych nejakym zpusobem porusil zakon |
To bylo jen takove male rypnuti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|