celkem luxus to bych si i koupil. smíchat až ve chvíli kdy to člověk použije celkem dobrý :)
Na transport někam, určitě ano :) Ale stojí to asi kolem 250Kč zhruba...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
lidi si za 250kč koupí i větší blbosti a pokud to má životnost aspon rok což myslím, že má tak to zas není taková hrůza
Jj však když se to někomu líbí proč ne, já když už bych si to kupoval, tak hlavně kvůli tomu aby to pořádně těsnilo, a abych si to mohl vzít třeba na trening a nemusel bych mít obavy že mi to z toho vyteče.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tento shaker mi přijde takový nedodělaný - mohli by dořešit horní díl s krytem naústku,který je příliš volný a při šejkrovaní ho musí člověk celou dlaní přidržovat. Taky naústek by mohl být vyšší.
Jinak šejkruje solidně,ani s mytím nejsou problémy
Nechtelo se me zakladat nový topic tak refreshnu tenhle co si tak pročítám tak to snad vetsina Shakeru ma problem s tesněním poradte jaky použivate a je bez problemu
Má tu někdo zkušenosti s shakerem, který nemá mřížku, ale pružinový míček? Rozmíchá se tak protein lépe než oproti klasice? Díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru