|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co? |
jdi si dat nejakou bobulku prosim te a neotravuj.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Anaboliconline napsal: | | Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co? |
Presne tak jak si to predstavujes Dragone |
Fuj ... stydim se.. du si vyplachnout jazyk a omyt prsty svecenou vodou ...
Podle meho povolani muzes razem zjistit moje IQ btw. ja budu vzdycky jako maly decko.. i kdyz je mi 22 a i kdyz mi za par let bude 30, tak porad budu jak malej ...
A prasetem sem se narodil a prasetem zustanu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | | Anaboliconline napsal: | | Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co? |
Presne tak jak si to predstavujes Dragone |
Fuj ... stydim se.. du si vyplachnout jazyk a omyt prsty svecenou vodou ...
Podle meho povolani muzes razem zjistit moje IQ btw. ja budu vzdycky jako maly decko.. i kdyz je mi 22 a i kdyz mi za par let bude 30, tak porad budu jak malej ...
A prasetem sem se narodil a prasetem zustanu |
Dragone potřeboval bych od tebe něco poradit. Můžu ti napsat PM?:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
Ty? ode me? posilej ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co? |
Jestli sis nevšiml, bylo to myšleno s nadsázkou, dělal jsem si legraci. Nevím, jak si vůbec můžeš dovolit psát o mně že mi je 14, když naprosto nevíš kdo jsem, to vypovídá o tvé nízké inteligenci. A i kdyby mi bylo 14, ty jsi se narodil 30 letý? Nikdy si po pěkných holkách nekoukal? Tak se laskavě uklidni, tvoje stupidní komenty jsou mi u (_._).
Běž si vzít radši nějakou bobuli, ty PANE dospělý.
To MikCZ: _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 4:51 am Předmět: |
|
|
Nebylo ... akorat uz asi trikrat _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 5:15 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Nebylo ... akorat uz asi trikrat |
kurva,nějak to tu flákám
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
asi se mi povedlo potkat na ulici freimana _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
z toho mas radost?? tak ti gratulujem _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
nevim, ale já tady už několikrát
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|