Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anaboliconline napsal:
Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co?

jdi si dat nejakou bobulku prosim te a neotravuj..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Anaboliconline napsal:
Mhm, kdyby ti bylo, Dragone, 14, jako tomu nad tebou, co pojede priste ve stejnou dobu stejnym autobusem, aby videl slecnu s prdelkou jak broskvicka, tak bych si jeste rekl, ze z toho vyrostes. U tebe to asi ale nebude vekem, ale inteligenci, co?

Presne tak jak si to predstavujes Dragone

Fuj ... stydim se.. du si vyplachnout jazyk a omyt prsty svecenou vodou ...
Podle meho povolani muzes razem zjistit moje IQ btw. ja budu vzdycky jako maly decko.. i kdyz je mi 22 a i kdyz mi za par let bude 30, tak porad budu jak malej ...
A prasetem sem se narodil a prasetem zustanu
Mattoni

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
JPS napsal:
Anaboliconline napsal:

Presne tak jak si to predstavujes Dragone

Fuj ... stydim se.. du si vyplachnout jazyk a omyt prsty svecenou vodou ...
Podle meho povolani muzes razem zjistit moje IQ btw. ja budu vzdycky jako maly decko.. i kdyz je mi 22 a i kdyz mi za par let bude 30, tak porad budu jak malej ...
A prasetem sem se narodil a prasetem zustanu

Dragone potřeboval bych od tebe něco poradit. Můžu ti napsat PM?:-)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty? ode me? posilej ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anaboliconline napsal:

Jestli sis nevšiml, bylo to myšleno s nadsázkou, dělal jsem si legraci. Nevím, jak si vůbec můžeš dovolit psát o mně že mi je 14, když naprosto nevíš kdo jsem, to vypovídá o tvé nízké inteligenci. A i kdyby mi bylo 14, ty jsi se narodil 30 letý? Nikdy si po pěkných holkách nekoukal? Tak se laskavě uklidni, tvoje stupidní komenty jsou mi u (_._).
Běž si vzít radši nějakou bobuli, ty PANE dospělý.

To MikCZ:
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem se pobavil.Snad to tu už nebylo

http://www.stream.cz/video/375925-madarska-posta/0
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 4:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo ... akorat uz asi trikrat
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Nebylo ... akorat uz asi trikrat

kurva,nějak to tu flákám
Diana

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám nesmírnou radost, že se zdařila operace ploténky našeho psa. Ze začátku to vypadalo velice špatně i vzhledem k tomu, že je kardiak a potřeboval speciální narkózu, ale nakonec vše dobře dopadlo a hafík už docela čile běhá. Veliký dík patří veterinární klinice Jaggy Prahy, konkrétně neurochirurgovi MVDr.Šrenkovi, anesteziologovi MVDr. Novákovi a vůbec celému týmu lékařů a ošetřovatelů.
Zmiňuji se zde o klinice proto, že sem chodí spousta pejskařů a někdy se holt stane, že ti naši miláčkové potřebuji odbornou péči, na kterou běžný veterinář nestačí. Sesterská klinika pod stejným jménem je i v Brně.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Kadd

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
owar

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi se mi povedlo potkat na ulici freimana
jakuzza

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z toho mas radost?? tak ti gratulujem
Mattoni

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel man
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)

nevim, ale já tady už několikrát
owar

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakuzza napsal:
z toho mas radost?? tak ti gratulujem
z toho nemam radost, jenom se mi to povedlo, coz je pro tvoji informaci část názvu tohoto topicu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: