| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
Já si kupuji dámské rifle protože se do pánských nevlezu a padnou mi naprosto skvěle i když i v nich musím nosit opasek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | Tak to si dobrý vouchyla |
U kulturistů je to naprosto běžná věc a příjde to o mnoho levněji než kdybych si je nechal šít přímo na míru.Navíc to ani není na první pohled vidět,že jsou dámské.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
myslis si naozaj,ze to je bezna vec? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | myslis si naozaj,ze to je bezna vec? |
No to si piš,že je.Samozřejmě,že se jedná jen o ty kalhotové rifle.Znám spoustu kulturistů co to tak dělají.Pokud má člověk velká stehna a zadek a úzký pas tak prostě pánské rifle neseženeš.Rozhodně lepší než si kupovat nějaké uncle sam za ty příšerné peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
prinajmensom by mi to bolo trapne a cudne
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
A není u těch dámských riflí málo místa přes pytel???
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
No já nevím ale dost mě to šokuje,že se tady tomu všichni tak divíte protože jsem měl za to,že je to fakt známá věc jinak to ani není možné.Ono totiž nejde o velikost ale spíš o tvar a střihu těch riflí protože jsou šité tak aby měli více prostoru pro stehna a zadek a užší pas.Jinak všem co mají problém s těmi kalhotami tak to opravdu zkuste a uvidíte.Pokud máte obvod stehna aspoň 75cm a obvod pasu není větší jak 15cm od obvodu stehna tak budete jistě spokojeni.
Jinak prostoru pro pytlíka je tam dost musíte si vybrat ten správný střih kalhot protože jich je i u dámských velikostí samozřejmě víc.
A trapné to vůbec není protože to fakt nikdo nepozná,že jsou dámské naopak mě všechny ženský chválí včetně mojí manželky jak mi to v nich sluší.V nadměrných velikostech není problém sehnat pánské rifle ale to jsou většinou pro 190cm chlapa co má v pase 120cm no a dovedete si snad představit,že v takových gatích vypadám otřesně.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
Proti gustu žádný dišputát.pokud to nejde poznat,proč ne,ale nevěřím,že to přes pytel netlačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
Já si jednou koupil omylem dámský rifle v Globusu a jsem s něma spokojenej a mám je do dneška. To jestli jsou dámský nebo pánský stejně nikdo nepozná, tak nevím proč by to někomu mělo připadat divný když seděj líp než pánský. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Já si jednou koupil omylem dámský rifle v Globusu a jsem s něma spokojenej a mám je do dneška. To jestli jsou dámský nebo pánský stejně nikdo nepozná, tak nevím proč by to někomu mělo připadat divný když seděj líp než pánský. | tak chapes , jak nema znackove hadry pro drsny chlapy , tak to prece nebude nosit
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | prinajmensom by mi to bolo trapne a cudne |
Z důvodu že nosí kalhoty které jsou mu pohodlné a sedí mu na prdeli? aha
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 7:04 am Předmět: |
|
|
Ví někdo kde v Brně nebo okolí sehnat novou kolekci TS podzim/zima 2009?Chtěl bych bundu Dalvik,ale gangshop ani crusader zatím nemá a z netu objednávat nechci abych si jí mohl vyzkoušet _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |