|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lifting

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lifter750
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
pres e-bay US Marines Marpat Deserty - bohuzel se to na me hur shani, treba goretex bundu shanim uz pres mesic
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
To já mám spíš problém sehnat košili.Kalhoty nejsou zas takový problém i když mám na svou výšku 171cm přes stehna 80cm a lýtka 50cm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
teda mit 170 cm a 80 pres stehno, to musi bejt pohled...
proc se proboha takhle prasite ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | teda mit 170 cm a 80 pres stehno, to musi bejt pohled...
proc se proboha takhle prasite ??? | jak prasite ? on ma pres pas nejak 85 cm to je praseni ? Doufam ze da brzo fotku
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:19 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | naco kosile a ryfle , ses moc staromodni , kup si teplakovou a sustakovou soupravu nike |
No jo když já jsem právě jen na ty košile nic jiného nenosím.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:26 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | teda mit 170 cm a 80 pres stehno, to musi bejt pohled...
proc se proboha takhle prasite ??? |
No je pravda,že to moc příjemné není když třeba nedej bože musím běžet když nestíhám autobus to pak mám ty stehna tak napumpované,že nemůžu pomalu ani chodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Sacharidacek napsal: | naco kosile a ryfle , ses moc staromodni , kup si teplakovou a sustakovou soupravu nike |
No jo když já jsem právě jen na ty košile nic jiného nenosím. |
U kosil se vyplati trochu investovat a nechat usit na miru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | riker napsal: | teda mit 170 cm a 80 pres stehno, to musi bejt pohled...
proc se proboha takhle prasite ??? | jak prasite ? on ma pres pas nejak 85 cm to je praseni ? Doufam ze da brzo fotku |
Taky doufam...
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | To já mám spíš problém sehnat košili.Kalhoty nejsou zas takový problém i když mám na svou výšku 171cm přes stehna 80cm a lýtka 50cm. | please foto bombarďáku _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
| BigOne napsal: | | prochm napsal: | | To já mám spíš problém sehnat košili.Kalhoty nejsou zas takový problém i když mám na svou výšku 171cm přes stehna 80cm a lýtka 50cm. | please foto bombarďáku |
Foto bude do 14 dní nemám teď foťák.Dám ho do aktuálních forem ale nečekejte nějakej zázrak spíš budete zklamaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | BigOne napsal: | | prochm napsal: | | To já mám spíš problém sehnat košili.Kalhoty nejsou zas takový problém i když mám na svou výšku 171cm přes stehna 80cm a lýtka 50cm. | please foto bombarďáku |
Foto bude do 14 dní nemám teď foťák.Dám ho do aktuálních forem ale nečekejte nějakej zázrak spíš budete zklamaní. |
chápu, mě spíš šlo o to jestli to jsou objemy svalů nebo tuku _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 12:26 pm Předmět: |
|
|
pokud me pamet neklame, tak prochm sem postoval fotku pred par mesici a byl velkej, hodne velkej _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|