|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Tomi88

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Kdy bude pure whey cookies and cream? |
On sa prestal vyrábať alebo čo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
Mam jen takovy dotaz, melo by smysl davkovat protein jen 1x denne:?
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Mam jen takovy dotaz, melo by smysl davkovat protein jen 1x denne:? |
Proč ne? Když zbytek bílkovin, co potřebuješ doplníš pevnou stravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | | Gohan napsal: | | Kdy bude pure whey cookies and cream? |
On sa prestal vyrábať alebo čo? |
Vyrábět nejspíš ne, ale ronnie ho nemá v shopu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Mam jen takovy dotaz, melo by smysl davkovat protein jen 1x denne:? | Tady se někdo zase hodně vyzná :) Kup si nějakou knížku o výživě. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Mam jen takovy dotaz, melo by smysl davkovat protein jen 1x denne:? |
Určitě mělo, pokud máš dostatek bílkovin z normální stravy tak stačí třeba 1x za den - před spaním např. A hlavně v den tréninku - tedy po něm.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 3:11 pm Předmět: Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL |
|
|
1.co říkáte na protein Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL?
5kg, stojí nějakých 2200,- a hlavně podle zkušeností i po delší době se mi ta chut nějak zvlášt nezprotiví jak u některých jiných,navíc na výběr jich je celkem dost.
složení je:
Složení v 1 dávce (25g):
* bílkoviny 19g
* uhlohydráty 1,4g
* tuky 2g
* 3500mg L-glutamin
* 4500mg BCAA
* 1800mg L-lysine
2. který protein je vhodný spíš na noc,slyšel jsem že všechny proteiny před spaním nejsou vhodné,že jsou "moc silné"? co je na tom pravdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
na noc je nejlepsí tvaroh, protože je v nem kaseinová bílkovina (pomalu se tráví) a ještě samotnej tvaroh se v žaludku dýl rozkládá
a že nekterý proteiny sou moc silný sem fakt ještě neslyšel
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
A pokial tvaroh nechces tak si kup nejaky nocny protein, na vyber ich je dost, tu mas zopar : Dymatize Elite 12, Pharma Blend 6HR, Syntha 6, Night Effect (alebo tak nejak od aminostaru), Varcil R2 :-D staci si vybrat.
Osobne je NAJCHUTNEJSI Syntha-6  Elite 12 chuti trosku za mukou, Pharma Blend je tiez super :-) a Varcil R2 ma taku specificku chut :-) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
tak jaký je potom rozdíl mezi nočním a klasickým proteinem?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | tak jaký je potom rozdíl mezi nočním a klasickým proteinem? |
Právě ten, že noční obsahuje složky, jež se déle tráví .... viz. ten zmíněný kasein.
Jen na okraj, ty máš něco proti tvarohu? Protože podle tvého dotazu jsi začátečník, a pro něj mi ten tvaroh přijde jako zcela dostačující a ekonomická varianta. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | redvous napsal: | | tak jaký je potom rozdíl mezi nočním a klasickým proteinem? |
Právě ten, že noční obsahuje složky, jež se déle tráví .... viz. ten zmíněný kasein.
Jen na okraj, ty máš něco proti tvarohu? Protože podle tvého dotazu jsi začátečník, a pro něj mi ten tvaroh přijde jako zcela dostačující a ekonomická varianta. |
no jako tvaroh mi moc neleze,jako natlačím ho do sebe ale je to hnus, navíc hlavně mi šlo o otázku na protein od scitecu na který jsem se ptal a když už jsem tu něco poslal tak jsem přidal i tu dlaíš otázku ohledně nočního proteinu at se třeba za týden neptám znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | ygg napsal: | | redvous napsal: | | tak jaký je potom rozdíl mezi nočním a klasickým proteinem? |
Jen na okraj, ty máš něco proti tvarohu? Protože podle tvého dotazu jsi začátečník, a pro něj mi ten tvaroh přijde jako zcela dostačující a ekonomická varianta. |
no jako tvaroh mi moc neleze,jako natlačím ho do sebe ale je to hnus, navíc hlavně mi šlo o otázku na protein od scitecu na který jsem se ptal a když už jsem tu něco poslal tak jsem přidal i tu dlaíš otázku ohledně nočního proteinu at se třeba za týden neptám znova. |
skus raz nieco z toho :-) https://forum.ronnie.cz/tvarohove-recepty-aneb-jenom-to-dobre-t6575.html
tiez niesom moc tvarohovy fanusik, ale tak ked si ho dam s jogurtom a piskotami, alebo si z toho urobim nejaku inu "pochutku" tak je to celkom fajn :-)
Co sa tyka protaku, viac menej je to vse na jedno kopito. Mne ide hlavne o dobru cenu a chut a aby tam nebol aspartam _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: |
no jako tvaroh mi moc neleze,jako natlačím ho do sebe ale je to hnus, navíc hlavně mi šlo o otázku na protein od scitecu na který jsem se ptal a když už jsem tu něco poslal tak jsem přidal i tu dlaíš otázku ohledně nočního proteinu at se třeba za týden neptám znova. |
Musíš kupovat dobrej tvaroh ve vaničce, třeba značka EHRMAN dělá tvaroh, který je výborný jen tak bez ochucení, chutná to skoro jako bílý jogurt.
Jinak běžnej tvaroh se žrát samotnej nedá, ten musíš rozmixovat třeba s grankem nebo marmeládou a trochou mléka.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|