300 bitva u Thermopyl ,asi hodne ohranej film uz ale porad dobry
Glory? Have you gone mad?! There is no glory to be had now. Only retreat or surrender ... or death.
That is an easy choice for us, Arcadian. Spartans never retreat! Spartans never surrender! ... Go tell the spartans, passerby that here, by spartan law, wie lie.
jojo film ujde, ale komiks je lepsi :-)
yazi: si tu ještě? Doporuč mi nějaká pěkný film, prosím. :-))) Nějaký drama a nebo cokoliv dobrýho, co tě v poslední době zaujalo.
_________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
chlapi poradte mne nekdo nejakej v poho filmec, preferuju neco na relax na zasmani.....
zkus Cashback
včera jsem na to náhodou narazil, nečekal jsem od toho nic a byl sem celkem příjemně překvapenej, je to taková romantická komedie, ale celkem originálně a nekonvenčně natočená.
vcera sem videl Muz proti muzi, film se mi hodne libil, hlavne prvni pulka, ale tradicne sem nepochopil jak na konci v te pousti prijela ta zenska v karavanu jestli to bylo doopravdy nebo meli halucinace z toho vedra...
btw Tenacious D uz vydali několik hudebních alb, kde nejde ani tak o hudbu, jako o texty, který jsou fakt vtipny. no a Jack Black je blázen co jsem videl, tak to umej na koncerte pekne roztočit..Fuck her gently - asi nejoblíbenější, doporucuju live
chlapi poradte mne nekdo nejakej v poho filmec, preferuju neco na relax na zasmani.....
zkus Cashback
včera jsem na to náhodou narazil, nečekal jsem od toho nic a byl sem celkem příjemně překvapenej, je to taková romantická komedie, ale celkem originálně a nekonvenčně natočená.
yazi. Díky
owar: díky za tip, vypadá to zajímavě.
geroji zaloz si tu FILMOVY BLOG - kazdej film co doporucis je bomba ten cashback jako uplne me to prekvapilo super kamera atd. jako mazec film ...
btw Tenacious D uz vydali několik hudebních alb, kde nejde ani tak o hudbu, jako o texty, který jsou fakt vtipny. no a Jack Black je blázen co jsem videl, tak to umej na koncerte pekne roztočit..Fuck her gently - asi nejoblíbenější, doporucuju live
Jojo, uz jsme si nejaky alba opatrili, mam dojem, ze je to nova skupina, kterou ted budu poslouchat
Dororučuji vidět jenom ve 3D a jenom pokud ste neviděli předešlý díly.
Jooo, úvodní a závěrečný titulky stojí za to, ještě sem takový zpracování neviděl .
Drag me to hell ( Stahni me do pekla) klasickej horor s duchama,takovy voodoo trochu, byly tam nechutny sceny, a hlavne to melo brutalni konec, jinak vetsina filmu nuda. takovej prumer no
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru